2777
2789

خودش موهاش مشکیه مهمون مو بلوند هم خونشون نیومده شوهرش میگه موی خودته .یعنی میشه موی قبلا خودش باشه؟؟(اعصابش داغون شده طفلک  به شوهرش میگه خانوم اوردی؟؟شوهرش قسم میخوره به فلان و فلان  نه موی خودته )

جیش تو این زندگی😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا موعه بشینی جایی میچسبه باهات میاد یا چجوری حواسش هست که اینهمه مدت کسی موی بلوند خونش نیومده باشه اصلا شاید به لباس کس دیگه ای چسبیده بوده اینجا افتاده اینا نشد دلیل که

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی

من ی بار ی موی بلند بلوند روی لباس همسرم پیداکردم بااینکه موهای خودم کاملن مشکی و کسی هم نبود بااون مو تو اطرافیان ک بیاد خونمون 

ولی هیچ قشقرقی ب پا نکردم چون اعتماد کامل دارم بهش 

و بعدا فهمیدم من ی لباس از دوستم گرفته بودم ک مال شوهرش بود میخواستم از روی اون برای شوهرم لباس ببافم فهمیدم موی دوستم روی لباس بوده 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

دوسال پیش فکر کنم

میشه دوسال بمونه ،نگه فرش شسته نشده؟من خودم فرشامو چند سال یک بار میدم دستی هستن اما معمولا فرش رو هر سال میدم مو نمی‌مونه.واقع گرایانه نگاه کنیم

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒