2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 67283 بازدید | 1049 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینا باعث میشن زندگی دو نفر از هم پاشیده بشه آخر هم گردن نمیگیرن

اره میدونم من خودم ۲۰ روزه قهر آمدم شهرستان از دست قوم شوهر الانم گفتم باید ماشین ب نامم کنه تا برگردم معلومه ک زن داداش مقصر نشون میده

یعنی داداشت هیچ کاری نکرده ؟دختره دیوونه هست الکی پاچه میگیره ؟الکی شلوغ بازی در میاره؟دو طرفه داستا ...

ببین اینجور زنا واقعا وجود دارن دخترعمه من سه بار طلاق گرفت سه تاشونم دق داد الکی الکی دنبال بحثه حتی تو فامیل

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

میگید یا طلا یا مهریه مگه میشه مهریه رو گرفت قسط میبندن سالی یک سکه حرف شما درمورد جهیزیه وقتی درسته ...

بیین من میگم شوهرش بد هفت عالم درسته؟ خیانتکار؛ جنایتکار...

ولی وقتی ادم داره جدا میشه و طلاها رو میبره اونم با این مقدار ۲۰۰ گرم که واقعا قیمتش کم‌نیست

چرا باید مهریه بذاره اجرا؟

از نظر قانونی ایشون باید مهریه و بگیرن و قطعا نوش‌جونش!!! ولی در صورتی که طلاهارو نبره و به شوهره پس بده

یا اینکه حالا که طلاها رو برده دیگه مهریه و نخواد

چون واقعا مسخره هست این حرکت

ده گرم طلا نبوده که بگیم چیزی نیست ۲۰۰ گرم بوده و قیمتش هم همین الان یک میلیارد و ششصد تقریبا...

منم موافقم مهریه حق زنه ...ولی دیگه از نظر همون قانون طلا که حقش نیست همشو ببره

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

نميتونه بگيره اين خانم كه عوض كرده دختره عوض نكرده و  الكي گفته پول كارش داشتم فروختم  ازش قبول كرده بودن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
از کجا میدونی این داره راست میگه ؟؟؟

ازاونجا ک. ۲۰۰گرم طلا برداشته سیر نشده خونه روهم میخاد

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

زنش سازش نداره خیلی پول پرست و ولخرجه برادرم دیگه له شده زیر بار قرو فر خانم و اینکه از خونه داداشم ...

نمیدونم چرا همیشه خانواده داماد این تهمت تکراری رو به عروسان میزنند که هرچی هست نصفشم میده خونه مادرش از برنج گوشت و... بگیر بسه دیگه خدایی خجالت بکشید چون قابل اثبات نیست این تهمت رو می‌زنیم قبل شما برنج از کجا میاوردن

اره میدونم من خودم ۲۰ روزه قهر آمدم شهرستان از دست قوم شوهر الانم گفتم باید ماشین ب نامم کنه تا برگر ...

می‌دونم بابا خودم اینقدر آدم عقده ای مثل خانواده شوهرم هستن که نگو من قبل اینکه شوهرم ترکم کنه بره از خونه به فکر ماشین خونه هیچی نبودم ولی الان میگم هرچی داری باید به اسمم بزنی من جون کندم تو این خونه خدا شاهد بعد تو یهو یه شب بزنه زیر دلت پاشی بری 

مگه جم تیوی 

ببین اینجور زنا واقعا وجود دارن دخترعمه من سه بار طلاق گرفت سه تاشونم دق داد الکی الکی دنبال بحثه حت ...

خوب صد در صد که قبول دارم منم به چشم دیدم نمیگم نیست ولی اینکه داستانو یه طرفه تعریف کنه هم نمیشه 

مثلا زن داداش خودم با اینکه هیچ کاری بهش نداشتم سره عقدم مامانمو داداشم و پر میکرد علیه من بعد فهمیدم چقدر حروم زاده هست که کلا قیدشونو زدم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg