2777
2789
عنوان

تورو قران بیاید

66 بازدید | 8 پست

کسیرو میشناسید شیشه مصرف میکرده ولی ترک کرده باشه؟؟؟اگه اره چند وقته و چجوری ترک کرده؟؟؟

همسرم یبار ترک کرد بعد ۳ماه لغزش کرد،الان مصرف میکنه گریه میکنه اما برای ترک بهونه میاره ...بارها دیدم اشک میریزه...چیکار کنم ؟خستم از دست توهم و شکاکیش

خدا بهت صبر بده یکی از اقوام ما الان ده ساله ترک کرده البته اون موقع مجرد بود الان خانواده تشکیل داده و خیلی هم پیشرفت کرده

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی باورش میشه من دو ساله ارزوی خواب راحت تو خونه خودمو دارم ،بیشتر شبا یهو نصف شب با چاقو میاد بالا سرم میگه تو خیانت کردی...من عاشقش بودم چرا داره این بلارو سر زندگیمون میاره ،نمیفهممش ...خدایا خستم

جونت بردار و برو جدا شو ازش اینجور آدما درست بشو نیستند توهم میزنه خدای نکرده بلایی سرت میاره

بخدا گیجم ..دوسش دارم زندگیمو دوس دارم ...ولی اون تلاشی نمیکنه فقط گریه میکنه...اگه ب خانوادم بگم شیشه میزنه یه ثانیه هم نمیزارن بمونم