2777
2789

اینها خصوصیات همسرمه

من رو دوست نداره...به شدت بی احساسه و عصبی(البته منظورم این نیست بزنه و فحش بده و توهین کنه)همیشه فکر میکنه حرف و نظر خودش درسته و بقیه هیچ...با خانواده همسرم ارتباط چندانی نداریم شاید سالی یکی دو بار همو ببینیم مثل مهمون غریبه

درامدش معمولیه بین ۴۰ تا ۶۰ در ماه....تحصیلاتش فوق لیسانسه ...پدر خوبی برای دخترشه یعنی دخترم دوسش داره...ادم خسیسی نیست....تحت تاثیر خانواده ش نیست

واقعا ازش خسته شدم حتی دیگه دلم نمیخواد باهاش رابطه داشته باشم و فعلا دو ماه هست به بهانه دخترم میرم اناقش میخوابم

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین؟؟؟برو تاپیک اخرمو بخون میفهمی شوهر بدردنخور ینی چی.

والا شوهرمن اینجوری بود رو سرم میذاشتمش.

واقعا چیز سختی نیس میشه بامشاور حلش کرد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

دوستت نداره یا ابراز عشق بلد نیست؟ یا ابراز دوست داشتنش مورد پسندت نیس؟

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

یه،کلیپی تو اینستا دیدم از یه بلاگر که طلاق گرفته و به ظاهر خیلی موفقه

ولی گفت یه لقمه نونی که تو خونه خودتون با فحش و کتک شوهر می‌خورید شرف داره به نونی که تو خونه ی پدرتون با نگاه سنگین و حس اضافه بودن و منت میخورید

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️