2777
2789

🎀🎀💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖🎀🎀

آسمون منی تو مهربون منی تو 

همه جون منی تو 

زندگیمو تو رو به راه میکنی …

💖💖💖💖💖💖💖💖

بخند خوبه خنده هات ای جان ای جان میمیرم واسه اون قد و بالات ای جان ای جان

مست و خمار و خوشگله چشات ای جان ای جان چقده خوشگله چشات ای جانجان

آسمون منی تو مهربون منی تو همه جون منی تو همه جون منی تو

تو بخند خوبه خنده هات ای جان ای جان میمیرم واسه اون قد و بالات ای جان ای جان

🎀🎀💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖🎀🎀

@دختر_خوش_اقبال‍  مهربون منی تووووو

@مهربانو_مرضیه‍ آسمون منی تووووو

تو بخند خوبه خنده هات ای جان ای جان میمیرم واسه اون قد و بالات ای جان ای جان

🎀🎀💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖🎀🎀 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبزه  

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره 

مهربونی میتونه زرد باشه به رنگ نور خدا فقط مخصوص فرشته هاست و میتونه آبی باشه به وسعت دل دریایی مامان گلی.. و میتونه سبز باشه به وسعت دلهای سبزی که فقط گل عشق تو قلب بقیه میکارند مثل دل سبز و بهاری مامان گلی.. یه دنیا ممنونممم مامان قشنگمم 🤗 🤗 🤗 ⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️⭐️ ❤️ ❤️ ❤️ 

مهربونی میتونه زرد باشه به رنگ نور خدا فقط مخصوص فرشته هاست و میتونه آبی باشه به وسعت دل دریایی ماما ...

فداات  عزیزمی.. هی منو لوس کن باشه! 

همشم خودتی... 

میتونه یه رنگین کمان باشه وقتی چشمت بهشون میفته ناخوداگاه  خنده رو چشمات بشونه... شما از هموناییی😉🎀🌟🎀

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐