2777
2789
عنوان

خدایا خسته شدم تازه اول راهم😭😭😭

187 بازدید | 19 پست

در کمال ناباوری باردار شدم شاد و خندون...

از همون اول غش میکردم و فشار خونم میرقت بالا از قبل هن فشار مرزی بودم بعد دکتر قرص داد نیومد پایین تا شد ۵ تا قرص فشار در روز میخورم 😭هر روز استرس استرس دکتر گفت شریان رحمی بالاس خون به بچه خوب نمیرسه آسپرین داده وای بارداری من هنوز ۱۴ هفتمه پر از استرس خسته شدم دیروز هم غربالگری دیدم عصابم بهم ریخت نمیدونم خوبه یا ن عصابم خورد شده تا شنبه چطوری بعضیا میگن بارداری خیلی خوبه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیش ماهه از استرس روز و شب ندارم برای ما کسایی که پرخطری کابوس😭

منم ۷ هفتم باردارم جز عذاب چیزی نبودخ

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

کی گفته بارداری راحته عزیزم ، کلا مادرشدن از لحظه اولش که نطفه تشکیل میشه سخته تا ابد ، ولی سختیش جوریه که به عشق اون وروجک میتونی تحنل کنی ، خدا خودش صبر و توانش رو هم داده به مادرا ، بیخودی که نمیگن بهشت زیر مای مادراست

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
کی گفته بارداری راحته عزیزم ، کلا مادرشدن از لحظه اولش که نطفه تشکیل میشه سخته تا ابد ، ولی سختیش جو ...

نمیدونم مادرم و خالم میگفتن بهترین و شیرین ترین دوران ولی برای من که خیلی سخته داغون شدم از استرس😔همش نگران بچم چیزیش نشهرخفه نشه ایست قلبی نکنه به خاطر این فشار لعنتین

نمیدونم مادرم و خالم میگفتن بهترین و شیرین ترین دوران ولی برای من که خیلی سخته داغون شدم از استرس😔ه ...

ببین عزیزم استرس خودش از همه چی بدتره هم فشارت رو بالا میرره هم ممکنه خدایی نکرده باعث بشه دیابت بگیری هم تو رشد بچه اثر میذاره ، کلا بسپار به خدا مرتب صدقه بده ، اگه میتونی قران بخون اگه نمیتونی ذکر بگو ، استراحت کن ،اگه دکتر اجازه میده ورزش کن ، مطالعه کن درباره تربیت فرزند ، خلاصه کلی کار هست که میتونی انجام بدی و باهاش وقتت رو پر کنی ، اما این دوره یه دوره طلایی هست که تو روند سلامتی نی نی خیلی مهمه ، شما که انقدر نگران سلامتیش هستی پس استری و فکر و ۷یال رو دور کن از خودت ،ان شالله خدا هم کمک میکنه به سلامتی و عافیت میگذرونی نگران نباش ،منم هفته ۳۷ هستم ان شالله وقت زایمانم برای سلامتی خودت و نی نی دعا میکنم شما هم برای من دعا کن 🥰

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم