2777
2789

زیر دلم تیر میکشه اندازه دوتا نوک خودکار آمروز روی دستمال صورتی شد

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عادیه ولی چون ترشح صورتی داری حتما به دکترت بگو شاید برات شیاف بنویسه اگ درد حیلی شدید شد جدی بگیر ت ...

استراحت باید تا چ حد باشه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل دردت طبیعیه من الان ۱۳ هفته هستم ازم دلم درد می‌گیره اما چون لک صورتی دیدی یه دکتر برو

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

احتمال زیاد برات شیاف پروژسترون بنویسه خوبه حتماً استفاده کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
استراحت مطلقی. ؟بارداری اولته؟

نه کلا طبیعی 

بارداری دومم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر بت گفت استراحت مطلق؟من هم درد داشتم از همون اول تا الان ک ۱۴ هفته زده به کلیم باید شیاف پروژستر ...

من تازه فهمیدم حاملم شنبه نوبت دکتر دارم هنوز نرفتم . تو مطلقی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40