2777
2789

من برای تحصیل دو تا انتخاب دارم یکی اینکه شهر خودم بمونم یا اینکه کلا برم شهر دیگه در نظر داشته باشین مدت زمان تحصیل کار طولانی هست 

حالا شرایط خونمون پدر به شدت داغون خانواده داغون فقط مادرک خوبه مادرم به شدت تنهای تنهای یعنی اگه مریضی بگیره هییییییییی کس نیسسسسسست یه لیوان آب بده دستش من از این خونه فراریم یعنی به راحتییییییییییییی میتونم بزارم شون کنار ولی مامانم به شدت عذاب وجدان دارم برای اینکه مادرم تنها بمونم راستی مامانم داره پیر میشه و اخلاقش هم داره شبیه بقیه میشه مثل بابام ولی عذاب وجدان یقیمو گرقته خیلی

اصلا مهم نیست خدا رو قبول داری...... نداری نماز میخونی.... نمیخونی؛ کافری یا مسلمونی..... اعتقاد داری یا نداری..... اینا مهم نیست فقط بدون امام حسین متعلق به همه این گروه هاست..... اینو کسی میگه که تو اوج تاریکی؛و بی پناهی؛ حسین درحق اش پدری کرد کسی که اصلا امیدی نداشت/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهرحال تو یروز ازدواج میکنی و میریباید رهاش کنی کم کم رو پای خودش وایسه

حتی ازدواجم نمیتونم بکنم مامانم به شدت هیچ کسو نداره به شدت 

اصلا مهم نیست خدا رو قبول داری...... نداری نماز میخونی.... نمیخونی؛ کافری یا مسلمونی..... اعتقاد داری یا نداری..... اینا مهم نیست فقط بدون امام حسین متعلق به همه این گروه هاست..... اینو کسی میگه که تو اوج تاریکی؛و بی پناهی؛ حسین درحق اش پدری کرد کسی که اصلا امیدی نداشت/

من اگه بودم میموندم چون زیاد عذاب وجدان میگیرم

مننمممممم

نمیتونن انتقالت بدن شهر خودت

چرا میتونم ولی آخه میدونی داغونم تو این خونه سنی ندارم میخوام برم زندگی کنم 

برو پی زندگیت

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
برو پی زندگیت

مامانم چی پس عذاب وجدان..... 

نه عزیزم شهر خودت درس بخون و حواست به مادرت و هدفهاتم باشه ببین سنت هنوز کمه که آنقدر درگیر داغونیه اونا هستی وقتی سنت بره بالا میگی اخه من چرا رو هدفهام تمرکز نکردم چرا همش کلیک کرده بودم رو داغونیه خانواده تو موقعییت تو بپذیر از دل آون موقعیت که برات خوشایند نیس پله ش کن برای رسیدن به هدفهات 

اشکال نداره بری ولی تو هر شرایطی که میتونی بیادسراغ مامانت روزی دوسه یار بهش زنگ بزن ، تصویری 

همو ببینین ، از راه دور مراقبش باش

اولا که هر شهری که دانشگاه های بهتر و موقعیت های شغلی و تحصیلی بیشتری داشت...مثلا بین شمال کشور و تهران طبیعتا تهران گزینه بهتریه .

دوما شما زندگی مستقل خودتو داری تا کی میخوای نقش دختر خوب خانواده رو بازی کنی؟ اونا هم به نبودت عادت میکنن ، ذات ادم همینه ، برو و زندگیتو بساز و پاسوز خانواده نشو که چندسال بعد وضعیتت همین اش و همین کاسه نباشه .

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

تو کتابخونه درسهاتو بخون جدی و دانشگاه شهر خودت برو یا اگرم میخوای آون شهر دور بری مادرتو فراموش نکن و بهش بگو هر وقت بهت نیاز داشت تو کنارشی هر وقت که بخواهد باهاش تلفنی زود حرف بزن بهش سر بزن