2777
2789
عنوان

🎀💖🎀مهربونی از نظر تو چه رنگیه ❔❕🎀💖💖🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 32 پست
فداات عزیزمی.. هی منو لوس کن باشه! همشم خودتی... میتونه یه رنگین کمان باشه وقتی چشمت بهشون میفته نا ...

خب قشنگی دیگه.. روحت بزرگه.. دلت بزرگه.. بس که فرشته ای 🤗 😘 😘 ⭐️ ای جااانم چقدرررر قشنگ مرسییی 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🎇🎇🎉

خب قشنگی دیگه.. روحت بزرگه.. دلت بزرگه.. بس که فرشته ای 🤗 😘 😘 ⭐️ ای جااانم چقدرررر قشنگ مرسییی 🌈 ...

من  قشنگ نیستم که... قشنگارو میبینم... شاید یکم تاثیر گذاشتن دیگهـ. 

قربونت عزیزمی.. ممنون ازت مهر بانوجانم😘😘

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سوال باحالی بهش فکر نکردم 

آبی کم رنگ اومد تو ذهنم

راستی عشقم پروفایل جدید مبارک 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چه سوال باحالی بهش فکر نکردم آبی کم رنگ اومد تو ذهنمراستی عشقم پروفایل جدید مبارک

مشخص شد دلت برام تنگ شده بوداااا. 😇

قربونت... مرسی گفتم یه کم نو شیم.. ماه هم نو شده..... 💖🎀💖

من خودم میگم. همه رنگا میتونن مهربون باشن حتی رنگ. مشکی..... فدات بشم که ما رو یادت نرفته😊😘

مشخص شد دلت برام تنگ شده بوداااا. 😇قربونت... مرسی گفتم یه کم نو شیم.. ماه هم نو شده..... 💖🎀💖من خ ...

دیدی من راست میگم😁😘❣️حواسم بهت هست

من خودم یکم کم میام جدیدا سایت ابجی

کل دیروز و انلاین  نشدم 

ولی باز یکم بگذره کاروبارم کم شه بیشتر میام

من که عاشق رنگ مشکیم ابجی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دیدی من راست میگم😁😘❣️حواسم بهت هستمن خودم یکم کم میام جدیدا سایت ابجیکل دیروز و انلاین نشدم ولی ب ...

قربوبت فدات بشم.. 

عزیز دلمی. انشالله به امید خدا.. 

خسته کارات نباشی عزیزمی. 

مهربونمی... خواهرمی. 

انشالله کارات خوب پیش بره عزیزمی.. خیر باشه عشقم 

بله بله واقعا.. خیلی ممنونم از شما که حواست بهم هست😘😇😘😘

قربوبت فدات بشم.. عزیز دلمی. انشالله به امید خدا.. خسته کارات نباشی عزیزمی. مهربونمی... خواهرمی. انش ...

قشنگترینمی

خدا نکنه زیبااااترین 🫂 

دوست دارم یه دنیا 🫂 

چرا منو دوست داری خب😥دلم کوشیکه طاقت نداره بخدا😇

چون گلی مهربونی فرشته ای

چون گلی مهربونی فرشته ای

های قلبم... تحمل نداره انقد تعریف بشنوه هااااااا. 

فدات بشم عزیز دلم. مهربونی از خودته. 

فرشته هم  خودتی. گل که کلا خودتی و عمرت مثل گل نباشه... 😘😘🎀💖🎀

شرمندم میکنی قربونت بشم ـ. 

الهی همیشه خیر پیش روت باشه عشقم😍😘🎀😘🎀🎀🎀

های قلبم... تحمل نداره انقد تعریف بشنوه هااااااا. فدات بشم عزیز دلم. مهربونی از خودته. فرشته هم خود ...

لایق بهترینایی خواهر قشنگم 

هم‌چنین خودت قشنگم