2777
2789
عنوان

وقتی گواهینامه گرفتم

512 بازدید | 65 پست

پدر شوهرم گفت خوب کمک شوهرتم تو جاده برون...مادرشوهرمم فرداش از پدر شوهرم یاد گرفت همین رو گفت..من خیلی ناراحت شدم..چون فقط به فکر بچه خودشونن...یه بار به همسرم نگفتند تو کارای خونه کمک همسرت بده..این که دیگه گواهینامه هم نمی خواد .به همسرم گفتم همسرمم گفت چه حرفا و جه فکرایی می کنن...من ترجیح می دم تو جاده خودم برونم..

من از همین حرفش خیلی ارامش گرفتم..هرچند مستقیم به خودشون هیچی نمی گه...اما خوشحال شدم که مثل اونا فکر نمی کنه...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بدیهیه پدر ومادرش به فکر بچه خودشونن

بجای اینکه مغزتو بیخودی درگیر کنی برای همیشه قبول کن

خودت مادر باشی هم همینی

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

من کاردکس دومی بودم..شش سال پیش کلاساشو رفته بودم ولی جدیدا فکر کنم ۸ تا ۱۰ میلیون شده

برو بالا من تازه ثبت نام کردم هذینه ۸ تومن 

با پول ماینه چشم ازمایش و مخلفات حساب کنی مدارک اینا ۱۲ تومن راحت درمیاد

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
خوب بدیهیه پدر ومادرش به فکر بچه خودشوننبجای اینکه مغزتو بیخودی درگیر کنی برای همیشه قبول کنخودت ماد ...

نه همین نیستم...حتی اگر باشم حد اقل در کلامم سعی می کنم عروسمو ناراحت نکنم...یا حد اقل تو کلام نگم ما می خواهیم مثل مامان باشیم برا عروسمون

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

برای چی بهت بر خورده ؟؟؟

به نظرم خیلی هم خوشحال باش که نگفتن مگه زن تو جاده رانندگی می کنه 

من که گواهینامه گرفته بودم ، تو جاده میشستم وقتی یه بنده خدایی فهمید گفت تو رو خدا تو جاده نشین ، زن به درد رانندگی تو شهر نمی خوره چه برسه به جاده

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚