2777
2789
عنوان

وقتی گواهینامه گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 65 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پدر شوهر من بارها و بارها ب من گفته تو دختر مردمی 😔ما باید هوای بچه خودمونو داشته باشیم حتی ی ...

منم هیچ وقت بی احترامی نکردم ولی حرفاشون ناراحتم می کنه تازه می گن ما مثل مادر خودتیم و اینجا رو هم خونه خودت بدون

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
شیش سال پیش ثبت نام کردی چطور تونستی الان امتحان بدی مگه باطل نمیشه ؟ دوباره هزینه دادی؟

نه از همون اموزشگاه کاردکس دوم گرفتم..اگه اصلا امتحان ندی باطل می شه

منم هیچ وقت بی احترامی نکردم ولی حرفاشون ناراحتم می کنه تازه می گن ما مثل مادر خودتیم و اینجا رو هم ...

باز خداروشکر کن اینارو میگن خونواده عوضی همسرم ک همیناروهم نمیگن 😂

من کاردکس دومی بودم..شش سال پیش کلاساشو رفته بودم ولی جدیدا فکر کنم ۸ تا ۱۰ میلیون شده

واقعا حرفش مشکل نداشته 

از کجای این حرف... برا خودت حرف در آوردی 😂😂

وقتی زشت بود که به همسرت میگفت 

یک وقت تو جاده، ماشین دست زنت ندی

خطرناکه 

این که خیلی خوبه در واقع اعتماد به نفس بهت دادن که میتونی هر کاری انجام بدی !!! پدر شوهر و مادرشوهری میشناسم به عروسشون که تازه گواهینامه گرفته گفتن: گفته باشیم حق نداری در حضور پسرمون رانندگی کنی ، رانندگیت خوب نیست پسرمون رو به کشتن میدی !!! بنده خدا میگه سر این حرف اعتماد با نفسم به کل اومده پایین و همش میگن اتفاقی برام میفته

منظور من چیز دیگه ای شما کلاسارو ک بری و امتحان ایین نامرو قبول بشی حتما باید چند جلسه تو شهری بردار ...

نمیدونم اینو

کلا برای من ۱۰ جلسه کلاس انلاین برای ایین نامه 

۱۰ جلسه کلاس داخل شهری

سر جمع شد ۸ تومن 

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
نه کلا پدر شوهر من این طوریه...ببینه همسرم کمک می ده بر می گرده یه چیزی بهش می گه که دیگه این کار رو ...

مهم اینه که همسرتون هواتونو داره!! تقریبا همه آدما یه مشکلاتی با پدریا مادرهمسرشون دارن.. براشما هم این شکلیه..بگذر..

این که خیلی خوبه در واقع اعتماد به نفس بهت دادن که میتونی هر کاری انجام بدی !!! پدر شوهر و مادرشوهری ...

وای خدا چقدر خندیدم...

نه خانوادا همسر من اگه پسرشون کمکم کنه ناراحت می شن..حالا به من می گن کمکش بده...

زن و شوهر خودشون تصمیم می گیرن نیازی به دخالت اطرافیان نیست

نمیدونم اینوکلا برای من ۱۰ جلسه کلاس انلاین برای ایین نامه ۱۰ جلسه کلاس داخل شهریسر جمع شد ۸ تومن

نه ب جز اونا راه طولانی داری😂😂برا قبولی سرهنگ هی باید. تو شهری برداری ک یادت نشه یا قبل از امتحان سرهنگ باید هماهنگ کنی بری تو شهری تا آمادگی کامل داشته باشی برا سرهنگ من مثلا ساعت ۸امتحان سرهنگم بود ساعت ۶تو شهری برمیداشتم با اقا وای ک چقدر سخت بود با ی بچه کوچیک خداروشکر گذشت

چقدر عجیبچون بعد 2 سال، کاردکس قبلی باطل میشهو دوباره باید هزینه بدی

خوب من ازمون عملی داده بودم‌..در واقع اون کاردکس باطل شده بود کاردکس دوم گرفتم..اما اگر اولین باز عملی نداده بودم کلا باید از اول ثبت نام و هزینه

نه ب جز اونا راه طولانی داری😂😂برا قبولی سرهنگ هی باید. تو شهری برداری ک یادت نشه یا قبل از امتحان ...

میدونم گفتن اینو

اگ رد بشم باید پول بدم

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛