2777
2789

یبار درست کردم خونه خواهرم یه ادویه زدم عالی شد ولی ادویه اخرش بود و دیگه نه اسمشو خواهرم میدونس نه چی الان نمیتونم‌پیدا کنم چی میزنین شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم زردچوبه. فلفل سیاه تازه آسیاب شده . یکم زیره خیلی کم. دارچین . نمک . یه نصفه نصف قاشق چایخوری پودر گل‌محمدی  

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

مامان من نمیدونم چجوری درست میکنه چی‌میزنه ک بابای منکه از نیمرو درست کردنش عیب میگیره هرهفته ۵ بار بهش میگه لوبیا پلو درست‌کن

منم رفتم تاخونک زدم ببینم چجوری ک دوست داره دیدم ودف چقدر محشره از قرمه سبزی خوشمزه تر بخدا

زرد چوبه پودر سیر کاری نمک فلفل سیاه همینا من همیشه استفاده میکنم فقط این چندتا چون این چندتا معرکن ب ادویه پلویی اینا اصلا اعتقاد ندارم فقط اینان ک طعم غذا معرکه میکنن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹