2777
2789
عنوان

وقتی گواهینامه گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 65 پست
برو بالا من تازه ثبت نام کردم هذینه ۸ تومن با پول ماینه چشم ازمایش و مخلفات حساب کنی مدارک اینا ۱۲ ت ...

اوه اوه چقدر زیاد شده بعد جلسه ای برداری چی ؟جلسه ای چند شده تو شهری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بالا من تازه ثبت نام کردم هذینه ۸ تومن با پول ماینه چشم ازمایش و مخلفات حساب کنی مدارک اینا ۱۲ ت ...

وای حالا من سه جلسه یاد اوری گرفتم با معاینه چشم و...شو حدود سه تومان...چند سال پیشم ۴ تومان داده بودم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
من کاردکس دومی بودم..شش سال پیش کلاساشو رفته بودم ولی جدیدا فکر کنم ۸ تا ۱۰ میلیون شده

شیش سال پیش ثبت نام کردی چطور تونستی الان امتحان بدی مگه باطل نمیشه ؟ دوباره هزینه دادی؟

اوه اوه چقدر زیاد شده بعد جلسه ای برداری چی ؟جلسه ای چند شده تو شهری؟

جلسه ای نداره یا باید در دو قسط پولو بدی یا همشو باهم

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

جدا هر حرفیو انقد کشو قوس میدی تا ی موضوعی ازش دربیاری؟!

بیخیال بابا

مگ بندگان خدا چی گفتن!

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
نه همین نیستم...حتی اگر باشم حد اقل در کلامم سعی می کنم عروسمو ناراحت نکنم...یا حد اقل تو کلام نگم م ...

عزیزم پدر شوهر من بارها و بارها ب من گفته تو دختر مردمی 😔ما باید هوای بچه خودمونو داشته باشیم حتی ی بار تو عقد بهم گفت اگر بفهمم کلکی تو کارته از زندگیمون میندازمت بیرون و خیلی حرفای دیگ بازم میبینمش احترامشو دارم 🤦اما هیچ وقت هیچ وقت ازش راضی نمیشم 

نه همین نیستم...حتی اگر باشم حد اقل در کلامم سعی می کنم عروسمو ناراحت نکنم...یا حد اقل تو کلام نگم م ...

منظورم این بود مادر بشی بیشتر از هر چیز و هرکس بچه خودت مهمه برات.حالا اینا سیاست ندارن و گرنه حقیقت همینه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

ممکن بود پدرشوهرتون به پسرش بگه یه وقت ماشین دستش ندی ها،، این زنه عقل درست حسابی نداره ماشینو چپ می ...

نه کلا پدر شوهر من این طوریه...ببینه همسرم کمک می ده بر می گرده یه چیزی بهش می گه که دیگه این کار رو نکنه...من بچم دو ماهش بود شوهرم نگهش داشت غدامو بخورم چون اگه می خواستم شیرش بدم ۴۰ دقیقه طول می کشید..کفتن ۵ دقیقه بخورم و برم...داد زد سر من که شوهرت غداشو خورده؟ یا یه دفعه رفته بودیم سفر به شوهرم می گفت همشو نیار بده خانمت...در حالی که من بچه دستم بود...این طوریه فقط هوا پسر خودشو داره

حالا میگفتن دستش ماشین نده خوب بود؟هر چی بگن بعضیا بهونه دارن دنبال زیر بغل مارن

چون شما پدر شوهر منو و برخوردایی که باهم کرده رو نمی شناسی بالا ببین نوشتم

جلسه ای نداره یا باید در دو قسط پولو بدی یا همشو باهم

منظور من چیز دیگه ای شما کلاسارو ک بری و امتحان ایین نامرو قبول بشی حتما باید چند جلسه تو شهری برداری برا قبل سرهنگ آمادگی پیدا کنی ب جز اون ده جلسه تو شهری اونارو میگم جلسه ای چند شده؟