نان_عسلی مدیر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 1933 عنوان اقا خدایی ببینید نامزدم چیو فالو کرده🤧😂 | مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 78 پست یه پیج هست گام ب گام ترک خودارض ایی😐😂فک نمیکردم اهلش باشه اصلاااا وایییی میگن فلفل نبین چه ریزه حکایت نامزد منه کاش بعد ازدواج ترک کنه واقعاااب روش بیارم؟؟🤧 این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅 1404/07/28 | 13:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نان_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 1933 نمیگه هر کی فالوش داره میتونه فالوراشو ببینه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣بهش بگو فالو نکن عیبه همه فهمیدن چه کار بدی ... ن بابا هنو عقدم نکردیم زشته برم یبارکی بگم فلانی خودارض.. میکنی😑 این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
امیلی_دیکنسون عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 12142 من تو اینستا پیج ترک خودارضایی دیدم مثلا میخواست کمک کنه نوشته بود فرض کنید یه دختر یه هفته حموم نره حالا بدنشو تصور کنین حالتون بهم میخوره😂🤣 یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
نان_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 1933 یکی دیر انجام میوه یکی زود یعضیا زود به بلوغ جنسی می سن یکی هم رفت بیست و خورده ایولی یه رتبه برتر ب ... ولی خب بعد ازدواج واقعا دلم نمیخواد سمت این کار بره نه تنها من بلکه هیچ خانومی قبول نمیکنه اینوالانم نمیتونم ب روش بیارم هنوز زوده😕 این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
نان_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 1933 من تو اینستا پیج ترک خودارضایی دیدم مثلا میخواست کمک کنه نوشته بود فرض کنید یه دختر یه هفته حموم نره ... خو اومدیمو ینفر فی تیش کثیفی داشت اونوقت چی😅 این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
نان_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 1933 خوبه برات پکیج گرفته برامن؟😐 این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
پگاه۷۰ عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 18632 جاری من چندتا پیج درمان زود انزالی رو فالو کرده😂عالم و آدم فهمیدن شوهرش زود انزالی داره
امیلی_دیکنسون عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 12142 خو اومدیمو ینفر فی تیش کثیفی داشت اونوقت چی😅 خب برای اونم مینویسه فرض کنید یه دختر هر روز حموم میره و تمیزه😂 یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
جواهرباارزش عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 1066 برامن؟😐 اره دیگه بخاطر تو میخاد ترک کنه 🤣 مامان یه آقا پسر گوگولی
نان_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 1933 جاری من چندتا پیج درمان زود انزالی رو فالو کرده😂عالم و آدم فهمیدن شوهرش زود انزالی داره وای😂شایدم خودش داره این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
هانا1995 عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 164 چی ریزه ؟ ن باوا نمیدونم اونشو ک😂منظورم اینه بهش نمیخوره اهل این کار باشه بش مثبته مثبت میخوره مثبت و منفی نداره بالاخره مرده و غریزه داره ... بعدشم مردا هیچکدوم کاملا مثبت نیستن ساده نباش
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 3081 ولی خب بعد ازدواج واقعا دلم نمیخواد سمت این کار بره نه تنها من بلکه هیچ خانومی قبول نمیکنه اینوالانم ... نه نمیره وقتی توهم هستی خب صدرصد نمیرهبهتره فقط موقع همچین چیزایی برین سمت هم با هم رفع کنید دیگ بالاخره زن و شوهرید
نان_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 1933 اره دیگه بخاطر تو میخاد ترک کنه 🤣 حیف هنو محرم نشدیم وگرنه میزدم تو برجکش😕😅خره حداقل پیجو ذخیره کنه نه فالو این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅