2777
2789
عنوان

اقا خدایی ببینید نامزدم چیو فالو کرده🤧😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 78 پست
نمیگه هر کی فالوش داره میتونه فالوراشو ببینه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣بهش بگو فالو نکن عیبه همه فهمیدن چه کار بدی ...

ن بابا هنو عقدم نکردیم زشته برم یبارکی بگم فلانی خودارض.. میکنی😑

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو اینستا پیج ترک خودارضایی دیدم مثلا میخواست کمک کنه نوشته بود فرض کنید یه دختر یه هفته حموم نره حالا بدنشو تصور کنین حالتون بهم میخوره😂🤣

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

یکی دیر انجام میوه یکی زود یعضیا زود به بلوغ جنسی می سن یکی هم رفت بیست و خورده ایولی یه رتبه برتر ب ...

ولی خب بعد ازدواج واقعا دلم نمیخواد سمت این کار بره نه تنها من بلکه هیچ خانومی قبول نمیکنه اینو

الانم نمیتونم ب روش بیارم هنوز زوده😕

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

من تو اینستا پیج ترک خودارضایی دیدم مثلا میخواست کمک کنه نوشته بود فرض کنید یه دختر یه هفته حموم نره ...

خو اومدیمو ینفر فی تیش کثیفی داشت اونوقت چی😅

جاری من چندتا پیج درمان زود انزالی رو فالو کرده😂عالم و آدم فهمیدن شوهرش زود انزالی داره

وای😂شایدم خودش داره

چی ریزه ؟ ن باوا نمیدونم اونشو ک😂منظورم اینه بهش نمیخوره اهل این کار باشه بش مثبته مثبت میخوره

مثبت و منفی نداره بالاخره مرده و غریزه داره ... بعدشم مردا هیچکدوم کاملا مثبت نیستن ساده نباش 

ولی خب بعد ازدواج واقعا دلم نمیخواد سمت این کار بره نه تنها من بلکه هیچ خانومی قبول نمیکنه اینوالانم ...

نه نمیره وقتی توهم هستی خب صدرصد نمیره

بهتره فقط موقع همچین چیزایی برین سمت هم با هم رفع کنید دیگ بالاخره زن و شوهرید 

اره دیگه بخاطر تو میخاد ترک کنه 🤣

حیف هنو محرم نشدیم وگرنه میزدم تو برجکش😕😅خره حداقل پیجو ذخیره کنه نه فالو