2777
2789
شاید 4سال اما میتونی با رفتارت باز پسر خالتو به سمت درست ببری بستگی به خودت داره فقط التماس نکن و ...

یعنی چجوری اخه من با پسر خالم ارتباطی ندارم یبار خاستگاری کرد جواب منفی دادم خیلی پشیمونم ولی با خواهرش خیلی صمیمی ام بنظرت چیکار کنم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید 4سال اما میتونی با رفتارت باز پسر خالتو به سمت درست ببری بستگی به خودت داره فقط التماس نکن و ...

من مدرک دانشگاهی رو میگیریم و میرم توی یه شرکت سرکار؟؟آینده شغلی خوبی دارم؟؟؟

دختری که خودشو به شوهرم نزدیک میکرد و گذشته با شوهرم داشته چه نیتی داشت اونی که اوردش چرا این کار رو ...

درست نفهمیدم چی گفتی اما میخواسته ببینه هنوز همسرت حسی بهش داره یا نه 

اون آدمی که گفتی قصد. بدی نداشته از سر لج با شما این کارو کرده و گرنه نمیخواسته زندگیت رو خراب کنه

درست نفهمیدم چی گفتی اما میخواسته ببینه هنوز همسرت حسی بهش داره یا نه اون آدمی که گفتی قصد. بدی نداش ...

خوب همسرم ازدواج کرده بوده که چی بشه حس داره یا نه 

یعنی می‌خواسته باهاش بیاد تو رابطه ؟؟؟؟؟؟؟؟

خواهر شوهرم بهش گفته بیا حرصشو دربیارن

یعنی چجوری اخه من با پسر خالم ارتباطی ندارم یبار خاستگاری کرد جواب منفی دادم خیلی پشیمونم ولی با خوا ...

یه شب خونشون بمون اگر تونستی 

با خواهرش راحت باش اما نه زیاد چند بار از پسره تعریف کن جوری که انگار کراشته  زیاد تو دید پسره باش و نگاه داشته باش 

اگر کسی نباشه وسط شاید بیاد دوباره

یه شب خونشون بمون اگر تونستی با خواهرش راحت باش اما نه زیاد چند بار از پسره تعریف کن جوری که انگار ک ...

مرسی عزیزم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
خوب همسرم ازدواج کرده بوده که چی بشه حس داره یا نه یعنی می‌خواسته باهاش بیاد تو رابطه ؟؟؟؟؟؟؟؟خواهر ...

نه فقط چون دوستش داشته میخواسته ببینه اگر دو طرفه هست ادامه بده. اما همسرت خیلی دوست داره و این خیلی اونو اذیت میکنه