2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خواهر شوهرم دائما نامزدسابق شوهرمو میاره دقیقا میزاره‌کنارم

خواهر شوهرت به دو دلیل این کارو میکنه 1اونو هنوز دوست داره 2میخواهد آرامش تورو بهم بریزه  صبور باش محکم و ضعف نشون نده 

خواهر شوهرت به دو دلیل این کارو میکنه 1اونو هنوز دوست داره 2میخواهد آرامش تورو بهم بریزه صبور باش م ...

شوهرم حس داره بهش 

دختره خیلی نامردی کرد 

الان که ما ازدواج کردیم چرا خراب بازی در میاره 

مگه میخواست حالا که شوهرم ازدواج کرده باهاش بیاد تو رابطه؟؟؟؟؟

البته مادر شوهرم چرتو پرت زیاد میگه 

شاید الکی گفته می‌خوایم جدا بشیم

شوهرم حس داره بهش دختره خیلی نامردی کرد الان که ما ازدواج کردیم چرا خراب بازی در میاره مگه میخواست ح ...

شوهرت تورو دوست داره  و اونو از قلبش پاک کرده مبادا با حرفات و کارات شعله خواموش شده رو روشن کنی 

بیخیال دختره شو و به زندگیت بچسب  یکم فاصله برای تو همسر در مقابل اون خانم میتونه خوب باشه 

شوهرت تورو دوست داره و اونو از قلبش پاک کرده مبادا با حرفات و کارات شعله خواموش شده رو روشن کنی بیخ ...

عزیزم ممنونم بابت جواب دادن به سوالات 

میشه بهم بگید 

شغلی که بهم قول دادند بردم جور میشه یا نه؟؟؟؟؟

اگر اره چقدر طول میکشه