برای شب عید کجایید؟شام چی درست می کنید؟برنامه مسافرتم دارید؟ من که خانواده شوهرم مغازه تره بار گرفتن از یه هفته قبل سرکارن تا... نه خرید رفتیم، نه برنامه ای ریختیم ونه بوی عید میاد
بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
ما اگه انشالله سرمون خوت بشه میریم شمال(ساری) با خانواده من
بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
الان همه دستفروشا ریختن بیرون بساط کردن یه حالی میده بری بیرون دست شوهرو بگیری بستنی بخری و خرید کنی بوی ماهی...بوی عید
ما که فعلا دعوا کردیم در حد مرگ ، تا اینجای برنامه رو داشته باشید تا ببینیم چی پیش میاد😑😑😑😑
سعی کن آشتی کنین گلم سال نو میاد قهر نباشین بهتره من امسال سر سال تحویل با شوهرم قهر بودم همش مشکل داشتیم و سال بدی بود
یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
برنامه خاصی نداریم خونه تکونی کردم لباسم خریدم سبزی پلو با ماهی هم فرداشب میپزم کار دیگه هم ندارم
یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍