2777
2789
عنوان

شب عید چه برنامه ای دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 47 پست
من دخترم برگشته از کانادا امروز رفتیم دهکده آبی با هم. چنان خسته و کوفته ایم که دلم میخواد سه‌ روز ...

شما دخترت تنهایی کانادا چیکار میکرد خودتم 31 سالتع دختر کوچیک کانادا ؟؟

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر 

ما اگه انشالله سرمون خوت بشه میریم شمال(ساری) با خانواده من

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما قراره لحظه تحویل سال تازه بریم خرید

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
الان دیگه مثل قدیما نیست حال و هواش

الان همه دستفروشا ریختن بیرون بساط کردن یه حالی میده بری بیرون دست شوهرو بگیری بستنی بخری و خرید کنی بوی ماهی...بوی عید

ما که فعلا دعوا کردیم در حد مرگ ، تا اینجای برنامه رو‌ داشته باشید تا ببینیم چی پیش میاد😑😑😑😑

سعی کن آشتی کنین گلم سال نو میاد قهر نباشین بهتره من امسال سر سال تحویل با شوهرم قهر بودم همش مشکل داشتیم و سال بدی بود

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

برنامه خاصی نداریم خونه تکونی کردم لباسم خریدم سبزی پلو با ماهی هم فرداشب میپزم کار دیگه هم ندارم

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
سعی کن آشتی کنین گلم سال نو میاد قهر نباشین بهتره من امسال سر سال تحویل با شوهرم قهر بودم همش مشکل د ...

چشم عزیزم حتما ❤️❤️❤️❤️

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
چشم عزیزم حتما ❤️❤️❤️❤️

عزیزی گلم چشمت بی بلا

عزیزم میشه بگی چرادخترت پیش خودت نیست؟اگه دوس داری بگوذهنمودرگیرکرده

اینهمه آدم بچه هاشونو میفرستن خارج برای تحصیل

منم یکیش !

حالا اکثرا برای دانشگاه می‌فرستن بره من از همین اول فرستادم