2777
2789
عنوان

زن هم فقط زن‌های قدیم🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 50 پست
برعکسشم ممکنهمگه خانمهای الان همگی مادر و همسر و کدبانوی خیلی خوبی هستن؟

بله مقایسه با غلطی هست چون در همه ادوار انسانهای سختکوش و همه چیز تمام بوده و همچنین انسانهای بی خاصیت نمی‌تونی بگی مال آلان بهتره چون واقعا همچین چیزی نیست

این عزیزانی که میگن تربیت بچه های گذشته بهتر بود

یعنی در گذشته دزد و قاتل و متجاوز و اعتیاد وجود نداشت؟

اتفاقا بچه های الان خیلی آگاه ترن

کتاب خوندن و درس خوندن رو ارزشمند میدونن ، اکثرا تحصیلات دانشگاهی دارن و با وجود اینهمه فشار اقتصادی و اجتماعی دنبال مستقل شدنن

به نظرم بچه های الان خیلی تربیت درست تری داشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مقایسه با غلطی هست چون در همه ادوار انسانهای سختکوش و همه چیز تمام بوده و همچنین انسانهای بی خاص ...

شما اشتباه متوجه اصل داستان شدید

اصل حرف و موضوع تایپک اینه که

همیشه داره یه مقایسه‌ای بین زن قدیم و جدید صورت میگیره

بدون اینکه در نظر بگیرن چقدر مسئولیت‌های زن جدید بیشتره

اما بازم میگن زن‌ قدیم

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

این عزیزانی که میگن تربیت بچه های گذشته بهتر بودیعنی در گذشته دزد و قاتل و متجاوز و اعتیاد وجود نداش ...

من خودم به شخصه از این متن لذت بردم

خیال میکردم موردپسند خانوما هست و به دلشون میشینه

ولی زهی خیال باطل! 

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

50 درصدشو قبول دارمولی خیلی از چیزایی که گفتی مال هر دو جنسه و ربطی نداشت اصلابعدم تربیت بچه های نسل ...

نسل جدید جسور تر شدن و آگاه تر شدن بخاطر همین خیلی ها ازشون میترسم و اسمشان رو بی ادب گذاشتن‌‌‌.... بعدشم تربیت اولش به خانواده طرف بر میگرده شما اگه درست تربیت کنید فرقی نداره تو کدوم نسل پس اگه مشکلی هست درصد زیادی به خونه بر میگرده 

نسل جدید جسور تر شدن و آگاه تر شدن بخاطر همین خیلی ها ازشون میترسم و اسمشان رو بی ادب گذاشتن‌‌‌.... ...

اگر از نظر شما فحش دادن و بی احترامی کردن جسارت به حساب میاد من حرفی ندارم باهاتون🎀

مادر پرفسور حسابی مادر پرفسور سمیعی مادر رستگار رحمانی مادر همه شهدای ایران مادر کلی آدم موفق دیگه اغلب فاقد سواد کلاسیک بودن و بهترین ها رو پرورش دادن ...

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»