برای شب عید کجایید؟شام چی درست می کنید؟برنامه مسافرتم دارید؟ من که خانواده شوهرم مغازه تره بار گرفتن از یه هفته قبل سرکارن تا... نه خرید رفتیم، نه برنامه ای ریختیم ونه بوی عید میاد
بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
اصلا این عید خودش باعث ب وجود اومدن کدورت ها و تیکه و کنایه هاس بخدا تو ایرانیا😆😆😆😆😆😆
اره😅
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
ما هیچی خونه سبزی پلو با ماهی میخوریم همه هم خونه بابام همین دیگه حوصله روزای بعدو ندارم هم ...
ههههههه... شوهرمن ماهی دوست نداره
بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!