2777
2789
عنوان

شب عید چه برنامه ای دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 47 پست
اینهمه آدم بچه هاشونو میفرستن خارج برای تحصیل منم یکیش ! حالا اکثرا برای دانشگاه می‌فرستن بره من ا ...

چراناراحت میشی عزیزم منکه ازت انتقادنکردم سوال برام پیش اومدچون ندیدم توسن کم کسی اینکاروبکنه برام جالب بودبدونم دلیلش روواینکه دوری اذیت نمیکنه هردورو

اگه دوس داشتین واسه حاجتم یه صلوات بفرستین
چراناراحت میشی عزیزم منکه ازت انتقادنکردم سوال برام پیش اومدچون ندیدم توسن کم کسی اینکاروبکنه برام ج ...

نه اصلا ناراحت نشدم .

دوری که اذیت می‌کنه ولی خب هرروز با هم در ارتباط ایم تو اسکایپ.

مزایاشم اینه که الان نه سالشه ولی مثل بنز انگلیسی صحبت میکنه.فیلم زبان اصلی میبینه 

با زنداداشم که اصلا فارسی بلد نیست خیلی راحت و روون صحبت می‌کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا ناراحت نشدم . دوری که اذیت می‌کنه ولی خب هرروز با هم در ارتباط ایم تو اسکایپ. مزایاشم اینه ...

چه عالی ،منم دوس دارم پسرم بعدازدیپلم بفرستم خارج ازایران ،ولی همش میگم توکشورغریب تنهایی وهزارتافکروخیال ،البته شمابرادروزن برادرتون اونحان خیالت راحته واقعاقدرشونوبودن کمترکسی مسولیت بوه دیگری روقبول میکنه

اگه دوس داشتین واسه حاجتم یه صلوات بفرستین