2777
2789
عنوان

شب عید چه برنامه ای دارید؟

1528 بازدید | 47 پست

برای شب عید کجایید؟شام چی درست می کنید؟برنامه مسافرتم دارید؟
من که خانواده شوهرم مغازه تره بار گرفتن از یه هفته قبل سرکارن تا...
نه خرید رفتیم، نه برنامه ای ریختیم ونه بوی عید میاد 

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که فعلا دعوا کردیم در حد مرگ ، تا اینجای برنامه رو‌ داشته باشید تا ببینیم چی پیش میاد😑😑😑😑

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

از دعوا ها تموم شیم میفهمیم عید چیه 

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
ما که فعلا دعوا کردیم در حد مرگ ، تا اینجای برنامه رو‌ داشته باشید تا ببینیم چی پیش میاد😑😑😑😑

ماهم دعوا کردیم شما سر چی

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

از صبح تو تمام تاپيكها توضيح دادم سال تحويل با خانواده دايي و خاله ام جمع ايم يه بيست نفري ميشيم دورهم جشن ميگيريم فكر كنم روبوسي هامون تموم شه شب تمومه ديگه

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

من هم براي اولين بار دم عيدي با شوهرم قهرم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
ماهم دعوا کردیم شما سر چی

سر اینکه می گه فردا نریم خونه ی مادر تو ، ۴ شنبه بریم، می گم شب بعد سال تحویل بریم یه سر خب، ناهار خونه ی ننه ی اونیم

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
سر اینکه می گه فردا نریم خونه ی مادر تو ، ۴ شنبه بریم، می گم شب بعد سال تحویل بریم یه سر خب، ناهار خ ...

وااای شوهر منم میگفت لحظه تحویل سالو بیا خونه ما منم‌گفتم‌تو بیا دیگه خونه ما سره اون بحث کردیم حالا اون به کنار پدرم یه گردنبند خریده بود واسم فروختمش سره اونم‌شدییییید دعوا کرده که باید عید گردنت باشه