2777
2789

همیشه پول  داشتیم، الان یه ساله اوضاعمون داغون شده

همین الان دو میلیون بیشتر پول نداشتیم، رفتیم یه کم خرید کنیم همون شد یک و هشتصد!!!دویست تومان پول مونده برامون🫤 

الان خونه داریم از خودمون، مغازه، ماشین، حتی یه زمین 300 متری اما پول نداریم، بازار هم رکود کسی نیست زمینمون رو بخره 😓

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی دو سال پیش خونمونو ریختن بیرون تو کوچه خیابون موندیم بچه بودم پول نداشتیم از صدقه پول برمیداشتم ...

برای رفع مشکلات مالی و برآورده شدن حاجتهای دنیایی و آخرتی:
نماز اول وقت و انجام واجبات و دوری از گناه خیلی مؤثره در نزدیک شدن به خدا و برآورده شدن حاجات.
البته که نماز رو برای تقرب به خدا و پرستش خدا و کسب رضایت الهی بخونین.
ولی خب وقتی رابطه مون رو با خدا اصلاح کنیم، در مسیر رضایت الهی زندگی کنیم و کار آخرتمون رو درست کنیم، خدا هم امور دنیامون رو کفایت میفرماید.
نماز استغفار زیاد بخونین برای رزق و روزی مادی و معنوی عالیه.
سوره های ذاریات مزمل طلاق و انشراح و واقعه هم هر روز بخونین.
پنجشنبه عصر هم چهل بار سوره نصر رو بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه که بودم عید رفتم خونه مادربزرگم و یه جمع خیلی پولدار از فامیل اومد خونش مادبزرگم با ذوق چای برد با لیوان های جدیدش برگشت گفت باکلاس شدید خورد شدم متنفر شدم ازش حالا ما هم داشتیم به اندازه خودمون ولی اونا خیلی زیاد داشتن انتقامم امسال گرفتم ولی قلب مادربزرگم جوری خرد شد که نمی تونستم التیامش بدم 

منم بی پولی زیاد کشیدم تازه یه مقدار بهتر شدیم خداروشکر کاش هیچوقت دیگه به اون روزا برنگردیم

آمین عزیزم 

نگران نباش روزی ما دست خداست

من رو از اون وضع رسوند به اینی که الان هستم ✨

همیشه سر همه چی تو خونه پدرم پول نداشتیم عروسی فامیل عروسی خواهر برادرام مدرسه لباس عید تفریح خورد و خوراک وااای یه نیمرو حسرت بود الان هر روز نیمرو میخورم میگم هزاربار شکرت خدا جوووونم الان همه چی دارم 

چون خاک میشی پرو‌شده دیگه😐

لایک کردم برای امضاتون.
خیلی وقته نیستین؟
دلم تنگ شده بود واسه تاپیکای امام زمانیتون!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

🙂چی بگم که هنوزم تو فقریم 

کفش نداشتم برم مدرسه برف اومده بود من با کفشای پاره اسپرت پارچه ای که برف و آب خورده بود بوش کلاسو برداشته بود ،بقیه بچه ها هم با بوت های خوشگل پی برف بازی

خونمون سرد بود گاز و نفت نداشتیم چیزی برا خوردنم نداشتیم مامانم آرد و تفت داد نمک و آب زد خوردیم 

البته خوب پول دار بودیم ولی همش سر هوس بازی و ق هب ه بازی های بابام دود شد

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم