2777
2789

بابام وضعش خیلی خوب بود و همیشه همه چی داشتیم چند سالی میشه که یه نامرد پولش رو بالا کشید و الان اوضاعش خیلی افتضاحه

یادمه ماه رمضون بود و افطاری آب شنبلیله میخوردیم(پیاز داغ میکردیم اب میریختیم میذوشتیم جوش که میومد بهش رب و شنبلیله میزدیم و تلیت میکردیم)

الان من ازدواج کردم وضع شوهرم خوبه بابام هم پیره نمیتونه بره سر کار 

شوهرم راضی نیست که کمکشون کنم 

نمیدونم چیکار کنم 

هر چی میخوام بخورم اونا میان جلو چشمام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا تو دو راهی بدیم از اونطرفم از سلطه گریش از یطرفم دیگه خرج نکنه الان شما رسمی هستین یا خصوصی کا ...

من یه مدت آزانس بانوان سرویس مدرسه مغازه زدم کارخونه کار کردم الان دیگه خونمون ک عوض کردیم یه یه خونه خریدم ک بالاش سویبته اونو مبله میدم من هرکاری بگی هرجا بگی کار کردم اونزمان اون حقوقش یک ملیون بود من میرفتم مغازه مردم ماهی ۷۰ هزار تومن پولم نمیداد مجبور بودم بعد ک من رفتم ۷۰ هزار تومن میگفت کل خرج خونه با تو چطور من کار میکنم باید خرج خونه بدم تو کار میکنی باید بزاری جیب خودت میگم یعنی تو هم نری شوهرت همچون حرفایی بزنی درامد خودش ده برابر باشه تو ۵ ملیون کار کنی بگه خرج خونم خودت بده حالا ک درآمد داری

من انقدر بی پول بودیم زنگ تفریح زیر میز ها نگاه میکردم ببینم ته مونده اشغالی از کسی مونده پیدا کنم بخورم تو مدرسه انقدر دلم ضعف میرفت انقدر گریه میکردم 

۲ سال مقفنعه سفید داشتم یه گردی بزرگ زیر چونم جوهر سیاه ریخته بود همونطور میرفتم مدرسه همیشه دستم جلوش بود

یه بار تو راه مدرسع انقدر گریه کردم به خدا التماس کردم کاشکی چیزی باشع بخورم پولی رو زمین باشه ۲۰۰ تومن یه تومنی ها نه ۲۰۰ هزار  رفتم ۴ تا چوب شور گرفتم انقدر کیف کردم انقدر ذوق کردم اون روز 

ما همیشه نداشتیم میرفتم خونه همسایه شاید غذایی داد بهمون