2777
2789

یکی دو سال پیش خونمونو ریختن بیرون تو کوچه خیابون موندیم 

بچه بودم پول نداشتیم از صدقه پول برمیداشتم خوراکی میخریدم 

همین الانم همینه 

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بی پولی زیاد کشیدم... روزایی رو یادم میاد که کرایه تاکسی نداشتم... روزایی که ته حسابم ۵ هزار تومن بود... روزایی که دلم میخواست تیپ بزنم ولی پول نداشتم...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌روزایی که تحقیر میشدم بخاطر بی پولی و به خود نرسیدن

ولی گذشت اون روزا... به لطف خدا، روی پاهای خودم ایستادم و درآمد دارم و در جهت تیک زدن ویژن هام حرکت می کنم 

خییییییلی وقتا شوهرم خیلی بی انصافه با اینک ی مشت خاک میشم براش و خانوادش ولی گاهی برام خییییییل ...

چون خاک میشی پرو‌شده دیگه😐

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                           اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️⁩                                                                                   دعای فرج  🧡                                                         اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ
من بی پولی زیاد کشیدم... روزایی رو یادم میاد که کرایه تاکسی نداشتم... روزایی که ته حسابم ۵ هزار تومن ...

منم بی پولی زیاد کشیدم تازه یه مقدار بهتر شدیم خداروشکر کاش هیچوقت دیگه به اون روزا برنگردیم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ما اصلا فقیر نبودیم

خونه خوب و ماشین داشتیم

سفرمون به جا بود خریدمون به جا

بابام کارمند بود

اما نسبت به فامیل و بخصوص فامیل پدری پایین تر بودیم 

یه فامیل پدری داشتیم که البته نسبت شون دور هم نبود

عید رفتیم خونشون دو تا خواهر بودن که با دوتا برادر ازدواج کرده بودن و اوضاع مالی شون فوق العاده خوب بود اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید

و بچه هاشون همسن و سال ما بودن

اول رفتیم خونه یکی شون با بچه هاش بازی کردیم

خداروشکر با همون چیزایی که داشتیم راضی بودیم و اصلا چشممون دنبال وسایل بچه های دیگه نبود 

بعد رفتیم خونه دومی 

رسیدیم خونه دومی بچه های اولی زنگ زدن به بچه های دومی و گفتن فلانی حواس ت به اینا باشه عیدی هام نیست

بعد سه تا بچه داشتن بلند بلند به هم گفتن و به من و برادرم اشاره کردن و گفتن حواستون و جمع کنید

بعد فکر کن اومدن باباشون و صدا کردن و به اونم گفتن

باباشون یه نگاه بدی به ما کرد 

شاید۱۱ سالم بود

اما هیچ وقت نمیبخشمشون

بعدم دیگه خونشون تا سالها نرفتم

دو سال پیش ۳ میلیون برای عمل لازم داشتم پدرشوهرم گفت دارم ولی به زنت نمیدم........گوشواره فروختم...الان روابط برقراره ولی هنوز کینه و نفرت تو دلم مونده...این حرف توشرایطی زد که هنوز ۱۰ روز بود که داغدار عزیزم بود

بدترین ن هاااا ولی عروسیه داداشم بود شوهرم بهم پول نداد کادو بدهم خودشم نیومد تنها رفتم هیچی ند ...

الهی هدایتشون کنه اگه شوهرم رو مهمونیای نزدیک اذیتم کنه ک مدلش هست انقد خلقم تنگ میشه تا ی ماه قهریم خیلی کار زشتیه چون عروسی ی شخص فقط یبار تکرار میشه و متاسفانه یا خوشبختانه خاطرات خوب و بدش همیشه تو ذهن میمونه و ادم خودخوری میکنه