2777
2789
عنوان

دارم به این نتیجه میرسم بدن زن برای کار کردن ساخته نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 3339 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار داریم تا کارکارمندی و پشت میز نشینی که زیاد سخت نیست ولی مثلا کسایی که فروشنده هستن باید مدام سر ...

من پشت میز نشینم  پشت سیستم همون منو خسته میکنه 

دلم میخواد تحرک داشته باشم 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

شغلت چیه

چندین بار گفتم نزدیک بود شناسایی شم دیگ نمیگم اما ب دادگستری و...مربوطه

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

کار واس مرده زن باید تو خونه باشه و کارای خونه

اگه مرد منت گذاشت سر خانومش که سر کار میره و خرجش را میده اونوقت زن باید چیکار کنه؟اینم خانومی که صبح تا شب تو خونه زحمت میکشه و اصلا واسه شوهرش هیچ خرج اضافه ای جز خوردو خوراک هم نداره؟ 

اینو میپرسم چون شما آقایی شاید یه جواب قانع کننده بدید من به همسرم بگم بلکه کمتر منت بزاره

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
سرکارمیرم ساعت کاریمم زیاده خسته کننده اس ولی تغییری روصورتم حس نمیکنم💫🙃

بعضی ها توانایی جسمی قرص ومحکمی ندارن

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
بدن زن هایی مثل شما برای زایش ساخته شدهبمون خونه و بزاااا

😐 حالا من یه چی گفتم چرا توهین میکنی خداشفات بده

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

بدن کسایی که سرکار میرن قابلیت زایش نداره؟😃

به نظرم فکر کنین قبل از هر حرفی..

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

الان توهین کردی یا چی؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))