2777
2789
عنوان

چرا مردا جذب زنهای هرز میشن 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 34 پست

خاک بر سر هول با دو تا بچه زنه رو میخاستی چیکار 

هرزه نبود چی بود 

اتفاقا اینا امتحان الهیه 

تو برنامه زندگی پس از زندگی یه آقایی بود که میگفت خانومم خونه نبود داشتم دم در بیرون حیاط رو میشستم یه خانم با نوزاد اومدن ازم اب خواستن 

من رفتم بیارم خانم اومد داخل 

گفت هیچ کیو ندارم پول ندارم شیر بخرم و ...

اون آقا بهش کمک کرد بدون اینکه رابطه ای برقرار کنه ولی خدا هم وقتی حادثه براش پیش اومد به خاطر ثواب اون کار بهش فرصت دوباره داد 

البته اون خانم هم بهش ارث بچه هاش رسید پول آقا رو داد

یادمه دانشجو بودم با اتوبوس میرفتم دانشگاهخطی که سوار میشدم فوق العاده شلوغ بود و اتوبوس هم خیلی خیل ...

بخدا   من  بارها   تو  اینجور  تایپیک  میگم

اینجا  جمع   مردونه   بود

همه   از  کار  اون   آقا  دفاع  میکردن 

حالا  ما   از کار اون  خانم  دفاع  نمیکنیم

اما  نمیدونم   چه  اصراری   یک  عده   زن   

همیشه  اینجور  مواقع  میگن ،،،مقصر زنه

انگار   کمبودی   تو   خودشون   حس  میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درواقع کرم از خودشونه من زنای متاهل زیادی دیدم خب پیشنهاد دوستی داشتن چون آدم کثیف زیاده حالا طرف باید پیشنهاد دوستی اونارو قبول کنه همه چیز برمیگرده به ذات انسانها هم مرد خیانتکار هم زن خیانتکار البته زندگیایه الان دیگه دوطرف کم نمیزارن از خیانت و خیلی بده شده 

کسی که واسه خیانت بهانه آورد همش دروغه 

بنظرم مردا واسه یکبارم شده انجام میدن چون از چیزای تکراری خوششون نمیاد😉

چون بی کس و کار بود نمیشد بگی هرز گناه داره والا ۹۰درصد مردای متاهل ب همسن های مادرشون هم رحم نمیکنن

نبود . گفتم ک فامیلس همسایه همین ساختمون بود . مرد رو تنها گیر اوردن وسوسه کنن خودشو بندازه تو اون زندگی . خونه رو دیده  وسوسه شده نقشه کشیده صاحبش شه . میرفت خونه همون فامیلش میموند ک همسایه بود با اینا خب

کاش دلها در چهره ها بود ...
خاک بر سر هول با دو تا بچه زنه رو میخاستی چیکار هرزه نبود چی بود اتفاقا اینا امتحان الهیه تو برنامه ...

از اول صیغه نکردن ک . زنه ب یه بهونه اومده تو اون خونه . چسبیده بهش مخشو زده . 

کاش دلها در چهره ها بود ...