2777
2789
عنوان

چرا مردا جذب زنهای هرز میشن 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 34 پست
هیچ مردی گول نمیخوره خودشون دلشون میخواد

نه . ذات مردا خیلی با زنها فرق داره تنوع طلبی تو ذاتشون . شرایط براشون پیش بیاد سخته موفق در بیان . وگرنه حضرت یوسف داستانش این همه قرن نمیچرخید 

کاش دلها در چهره ها بود ...
یکی از زن های فامیل هم شوهرش تو تصادف مرد . اینا انقدر باهم خوب بودن .شوهره چقدر دوست داشتزن و بچشو ...

😅😅😅

عجب

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو هر کی جذب مثل خودش میشهوگرنه ادم عاقل سمت خیلی چیزا نمی رهو خب زن ها هم قابلیت ۱ بار خیانت دارند ...

زنها خصلت حیا دارن تنوع طلب نیستن . ب جز یه عده هرز ک از ریشه خرابن .

یکی از زن های فامیل هم شوهرش تو تصادف مرد . اینا انقدر باهم خوب بودن .شوهره چقدر دوست داشتزن و بچشو ...

شاید دروغ میگفت..الان مد شده یکب می میره کلی ارث خور و طلب کار پیدا میشه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

یادمه دانشجو بودم با اتوبوس میرفتم دانشگاه

خطی که سوار میشدم فوق العاده شلوغ بود و اتوبوس هم خیلی خیلی قدیمی و کم صندلی

ی بار که ایستاده بودم

یه خانم سن بالا با کللللی وسایل سوار شد 

هیچ کس از خانم بلند شد جاش رو بده به این خانم به سختی ایستاده بود پاش لنگ میزد 

خلاصه همون لحظه یه آقا میانسال بلند شد و گفت مادر بیا اینجا بشین بعد رو کرد به من گفت میبینی شما زنا خودتون به خودتون رحم نمیکنید(من ایستاده بودم صندلی نداشتم)

خیلی جمله اش مفهوم داشت 

اگر میبینی خیانتی شکل گرفته اون رابطه دو طرفه بوده یه زن و یه مرد هر دو خواستن 

کاش ما خانما بهم رحم کنیم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
نه . ذات مردا خیلی با زنها فرق داره تنوع طلبی تو ذاتشون . شرایط براشون پیش بیاد سخته موفق در بیان . ...

خب منم همینو میگم که تو ذاتشونه کسی نیاز نیست گولشون بزنه... همین الان 3 تا مرد متاهل میخوان با من دوست بشن ولی من همشونو قهوه ای کردم، الان من گولشون زدم ؟! نه عزیزم خودشون مشکل دارن

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

شاید دروغ میگفت..الان مد شده یکب می میره کلی ارث خور و طلب کار پیدا میشه

نه . زن اول گفت قبلا یه جواب ازمایش بارداری تو جیب شوهرش پیدا کرده بود با اسم این زن صیغه ای یکی بود .شوهرش الکی گفته بود این جواب ازمایش برای زن همکارمه. چون تو مسیر من هست همکارش گفته من بگیرم براش . جواب هم منفی بوده . اینم باور کرده بود حرف شوهرشو

چرا از این طرف قضیه بهش نیگا نمیکنیمردا اینا رو مث دستمال کاغذی میبینن واس همین ازشون استفاده میکنن

نه از این خبرا نیست اتفاقا هم خوب خرج میکنن براشون هم احترام قائلن، چون مردا شکم و زیر... براشون از هرچیزی مهمتره 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞