2777
2789

بزرگترین اشتباهم دردودل با دوست صمیمم بود که اخر بهم ضربه زد..شوهرم بعد از سه سال نامزدی و دو سال عقد بعد از کلی دردودل که باهاش میکردم همه چی عالی نبود فوق العااااده بود.. دقیقا بعد از اینکه رفتیم تو خونه خودمون همششش سرش تو لاک خودش بود..هر کااااری هم بگین کردم دیگه بیخیال شدم و حرفامو نمیشنید

با مادرم دردودل کردم سرزنشم کرد و بهم حس کمبود داد..پیش روانشناس رفتم ده جلسه جلسه ای هفتصد تومن فقط برای اینکه به دردودل هام گوش کنه!!بخدا اهل غر زدن نیستم همیشه قبل از حرفام خیلی بهشون فکر میکنم که طرفمو ازار نده ولی همش حس میکنم مزاحمم..مقصرم..خیلییی جاها خودمو جمع کردم که اعتماد به نفسم بره بالا..باز از ناچاری با مادرم حرف زدم که حالمو بدتر کرد..همش میگم کاش یکی بود که ادم مثبتی بود اگاه بود حرفای منفی نمیزد از امید میگفت..من اینارو فقط از مشاور شنیدم..اگر ادم امنی دارین که حتی فقط به حرفاتون گوش میده بدونین خیلییییی خوشبختین..خیلییی حرفای نزده توی دلم موند که تا دهن باز کردم گفتن تو سکوت کن تو بگذر…امیدوارم حرفامو درک نکنین💔💔

درک می‌کنم چقدر شرایط سختیه

می‌تونید بنویسید تحت عنوان یه نامه یا برای خدا حرف بزنید یا حتی برای خدا نامه بنویسید به نظرم می‌تونه کمک کننده باشه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک می‌کنم چقدر شرایط سختیهمی‌تونید بنویسید تحت عنوان یه نامه یا برای خدا حرف بزنید یا حتی برای خدا ...

نشستم روی کاغذ نوشتم چندین صفحه ولی کاغذ نمیاد بغلت کنه بگه من پیشتم غصه نخور💔

گلم شما خیلی جاها واسه رضایت و آرامش دیگران

نیازای خودتو نادیده گرفتی و کوتاه اومدی

واسه همین روانت آسیب دیده س

به نظر من درد دل با هوش مصنوعی به مراتب بهتر و کاربردی تره تا انسان ها

صبح میشه این شب :)

گلم شما خیلی جاها واسه رضایت و آرامش دیگراننیازای خودتو نادیده گرفتی و کوتاه اومدیواسه همین روانت آس ...

دقیقاااا و همیشه هم ازم طلبکارن..خواستم ازم راضی باشن..الان دوتا از دیسکای کمرم بیرون زده و‌درد دارم و دکتر گفته اگر مراقبت نکنی باید جراحی بشی..اما مادرم میگه برو سرکارت ماشاالله به دختر فلانی که همه ی مهره های کمرش پلاتینه ولی سرکارشه!!همه ی حرفای دکتر هم بهش گفتم ولی بازم انگار نمیشنوه من چی میگم!!

منم دقیقا همینطورم احتباج ب همدل و هم صحبت دارم ک هیچکس نیس.بعضی وقت زنگ ب مشاور انلاین میزنم درد دل میکنم من فقط یکی میخام حرف بزنم.یکماه اومذم شهر غریب هیچ دوستی ندارم.احساس افسردگی شدید گرفتم.حالم از شوهرو بچهام بهم میخوره اینقد ب شوهرم میگم حداقل برگردیم اهمیت نمیداد تا امروز بعد کلی بحث و دعوا راصی شد هفته دیگه برگردیم

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...