2777
2789

همیشه خودم درست میکنم کیک و شیرینی

الان بخاطر دستم نمیتونم شب مادرم اینا میان 

حدود چند شده شیرینی تر؟

اسنپ فود بزنم تازشو میاره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود ۴۰۰

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

من جدیدا از نون فانتزیا میخرم هم نازه تره هم قیمتش کمتره

فانتزاعی خوب درست نمیکنن شیرینی فروشا اصل شیرینی و با خمیر تازه میزنن ولی اونا فقط پف میکنه ولی برای شیرینی فروش ها این کافی نیست کیفیت مهمه که اونا کیفیت ندادن ۲بار گرفته بودم کلا دیگه لب به شیرینی تر نزدم

مهندس 

فانتزاعی خوب درست نمیکنن شیرینی فروشا اصل شیرینی و با خمیر تازه میزنن ولی اونا فقط پف میکنه ولی برای ...

اره بو میده 

همشم اسانس موز میزنن من یه بار برادرم گرفته بود 

منی که همیشه خودم تو خونه تازه میپزم یدونه خوردم اوق زدم

فانتزاعی خوب درست نمیکنن شیرینی فروشا اصل شیرینی و با خمیر تازه میزنن ولی اونا فقط پف میکنه ولی برای ...

منظورم نان سحر و ایناس.

البته من از جاهای خاص میخرم.

متاسفانه بخاطر افزایش قیمت تقاضا کم شده اکثرا شیرینی ها موندن