2777
2789
عنوان

چقدر بعد از عقد و ازدواج نگاهمون به مسائل مالی متفاوت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 95 پست
عزیزم یه چیزی من بخوام برم باشگاه مثلا، به نظرت زشت نیست از نامزدم بخوام پول باشگاهم رو بده در حالیه ...

نه باشگاه و خودت بده

تو همین که گاهی باهاش بری خرید اون هزینه کنه تو عقد خوبه

ولی مثلا حتما یبار بگو .پولم خرج فلان چیز شد .شهریه باشگاهم و میریزی؟

اینا میشه تمرین

بذار اون ماه و بده بدونه گاهی ممکنه خودش بده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا وام ده تمنی ازس بگیری قسطاشو باید چند ماهه پس بدی؟

ببین منم تازه نصب کردم هنوز سکه های وی کلابم به حد نصاب نرسیده اما یه وام ۱میلیونی داره که ۲ دقیقه ای به حسابت واریز میشه یکماه باید تسویه کنی بعد ۲تومنی وام بگیری تا ۴۰ میلیون داره .برای وام ۱۰ میلیونی با سکه های کلاب باید ۹۰۰۰سکه جمع کنی منتظرم ۹هزار بشم تا شرایطشو ببینم

عزیزم من یکم گیجم نمیدونم به عنوان یه خانم ساغل تو دوران عقد چکار کنم

اگه واقعا دنبال این هستین که یاد بگیرین،بنظرم نی نی سایت اصلا جای مناسبی برای یاد گیری این چیزا نیست

حتما با یه مشاور مشورت کنید،بهتره

موفق باشی🧡

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

نه. ولی زندگی کارمندا رو دیدم چه جوره هم شغل بیرون هم خونه زود پیر و فرسوده میکنه زن رو

واااا🙄🙄🙄

اتفاقاا خانوم شاغل در وهله اول به همسرش اینو نیومده ثابت کردا کا مراقب رفتاراش باشه چون اولین وابستگی زن به مرد بحث مالیه و مرد از این جنبه سواستفاده میکنه پسر مردای زن شاغل بیشتر هواسشون جمه که مدیریت خانه رو بسپارند دست همسرشون  

واقعا راه حل هایی که توی این سایت داده میشه بد هستند. 

این فیلم بازی کردن ها راه به جای خوبی نمیره. او هم انسان هست، می فهمه که بعضی از کارهای ما هدف یا منظوری هست. مگر داریم سگ پرورش میدیم که رفتار درمانی استفاده کنیم. مثلا این کار انجام بده تا عادت کنه، این رفتار درمانی هست، توی اینترنت مطالعه کنید این کار چه عواقب بدی داره. 

همسر هم آدم هست، مثل خانم ها. اگر آدم خوبی باشه، مهر و محبت می‌کنه. لازم نیست به این کار مجبور بشه. اما اگر حس کنه داریم از روی قصد او رو مجبور میکنیم، از چشم او می افتیم.

کسانی هم که این کار ها و روش ها رو پیشنهاد میدن رو بررسی کنید. یا خودشون همین الان ازدواج ناموفقی دارند یا داشتند. یا افکاری دارند که مرد رو برابر با زن نمی دونند و مثلا با این حیوان توی تاپیک ها صدا می‌کنند. آدم عادی حرف های غیر عادی نمی زنه. خواهرم هیچ کدوم از این کارا رو نکرد، شوهرش هم براش میمیره.

عزیزم‌تا ۳۰۰ میلیون داری خودت نصب کن قسمت تسهیلات بری متوجه میشی اکه دسته چک‌داشته باشی و یه مدت سپر ...

جدیدا بانک مهر گذاشتم یه ماهه مثل گدا گشنه ها وام میده آخه ویپاد زیرنظر کدوم بانکه معتبره؟

واااا🙄🙄🙄اتفاقاا خانوم شاغل در وهله اول به همسرش اینو نیومده ثابت کردا کا مراقب رفتاراش باشه چون ا ...

منم با حرفت موافقم مادر خودم شاغل بود درسته یه وقتایی از حقپق خودش خرج خونه میکرد ولی خدایی بد زندگی نکرد، تا حالا ندیدم چیزی بخواد و نداشته باشه. کرم خوب، وسیله خوب،لباس خوب 

نمیدونم چرا اینجا بعضی خانما انقدر به خانمای ساغل حس منفی میدن

واقعا راه حل هایی که توی این سایت داده میشه بد هستند. این فیلم بازی کردن ها راه به جای خوبی نمیره. ا ...

شما خودت بعنوان یه آقا نمیتونی متوجه بشی ما از چی صحبت میکنیم

پس لطف کنید تو تاپیکای مادر شوهری شرکت کنید واسه اینده تون خوبه

یاد میگیرید چطور بین خانواده و همسر مدیریت کنید

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منم با حرفت موافقم مادر خودم شاغل بود درسته یه وقتایی از حقپق خودش خرج خونه میکرد ولی خدایی بد زندگی ...

حس منفی بودن نمیدن،حسودی و... ست

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

خب ببین ازدواج کنیم من هم خرجی خودمو از همسرم میگیرم ولی خب پول من هم جای دوری که نمیره میشه یه سرما ...

عزیزم خب کاردرست روشما میکنی.

به نظر من توزندگی مشترک اصلا من و تو نداریم هرچی داریم برای همدیگه ست دیگه.مهم عمروجوونیه که داره کنار هم میگذره پول چه اهمیتی داره