2777
2789

سلام 

دو نکته: قیمت خرید داروخانه ها مهم نیست قیمت روز بهتون میدن رو محصول هرچی هم که باشه مهم نیست

دوم هم دکتر عمومی نرید فقط متخصص (همیشه اشتباه میکنند)

قبل مریضی هیچ مشکلی حتی سردرد هم نداشتم!

من حدود دو ماه پیش درگیر یک گلو درد شدم که دکتر عمومی عفونت تشخیص داد که یکم اون زمان شاید عفونت داشتم 

انتی بیوتیک و قرص ویتامین c معده رو زد داغون کرد

بعدش دکتره گفت برو کشت گلو ، که ببینه چه بیماری ای هست ،رفتم اصلا باکتری ای نبود

به تشخیص دکتر گوش و حلق بینی شد الرژی

تنها علائم من:

ضعف و بی حالی

تورم گلو

گلودرد که شدم بعدش الرژی و گلودرد ترکیب شد و تا همین الان تورم داره خوب هم نمیشه

سیگار عنبر نسا خیلی بهتر میکنه

اما دکتر یاسر یادگاری (مشهد)دو قرص بهم داد علائم ضعف و بی حالی شدید رو ازم گرفت 

نسخه ای که میدم رو خواستین امتحان کنید 

اسپره بینی آزانیز(خونریزی بینی اندازه سر سوزن داره)

دس لوراتادین

ایروکاست

سرم نمکی (جهت شستشوی مکرر بینی /حتما بخرید)

و اینم بدونید تو دورانی که دکتر عمومی تشخیص اشتباه داد خونریزی معده کردم و بیمارستان رفتم باز اونجا سمت اپاندیس بود و بیمارستان قائم به شدت داغونه اما قیمت به شدت پایین شد

من تو عمرم گلودرد و سرماخوردگی سالی یکبار هم نداشتم و این مریضی و آلرژی کل روحیه و امید به زندگی و هر چیزی اعتماد به نفس دارید رو میگیره 

امضااااا

باید ببینی علت آلرژیت چیه ،مثلا من واکسن انفلونزا زدم تا یک سال بدنم کهیر می زد وهر چیز آلرژی زا  که می خوردم واکنش نشون میداد زمان میبره که اون ماده آلرژن از بدنت خارج شه در ضمن امپول بتا متازون وحساسیت تا ثیر گزارتر در درمان آلرژی،قرص فکسوفنادین هم برای الرژی خیلی خوبه وخواب اور نیست،من هم الرژی دارم بعضی مواقع گلودردم بعضی مواقع خارش دارم یا سرفه با کهیر،از مواد الرژن مثل فلفل و چیزایی که توش مواد نگهدارنده داره دوری کن پرنده وحیوون هم خوب نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم یه سوال داشتم ممنون میشم بتونی کمکم کنی 

تو یه تاپیک چند سال پیش راجع به گل کشیدن بود نظر داده بودی و انگار اطلاعات خوبی داشتی

شوهر منم متاسفانه گل می‌کشه تو عمرش سیگارم نکشیده بود و به سمت این چیزا نمی‌رفت 😔 یه رفیق کثافت اشغال داشت که گل بهش داد کشید و از سه سال پیش این بلارو سرش آورده و این یکسال اخیر دیگه مصرفش بالا رفته بود و دچار اعتیاد شده بود و دو ماه پیش اومد گفت من معتاد شدم می‌دونم اما ترک میکنم نترس دو سه هفته نکشید اما باز شروع کرده همشم انکار می‌کنه و هربار چیزی بگم دعوا های خییییلی بدی باهام می‌کنه همشم میگه من اگه معتاد بودم باشگاه میرفتم اگه معتاد بودم پول در میاوردم و ماشین شاسی بلند میزاشتم زیر پات و ازین چرتو پرتا تحویلم میده 

نمی‌دونم چه خاکی تو سرم بریزم به خانوادشم گفتم اونام هرچی بهش میگن زیر بار نمیره که میکشه