2777
2789

از همه جهت بگید 

مثلا دبیر، ریاضی سخت تره یا پرورشی و اگه پرورشی بری میتونی همزمان بری موسسات کنکوری ریاضی درس بدی

شاگرد گیرت میادخوب درس بدی 

من به ریاضی خیلی علاقه دارم اما از فشار روانی میتزسم چون برام مضره 

کسانی که تجربه دارن میشه بیان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به روحیه خودت داره چون گفتی فشار روانی برات سخته پس ریاضی نمی تونه گزینه مناسبی باشه چون اغلب بچه ها ریاضیشون ضعیفه و چالش زیاد داره، البته پرورشی هم کارش خیلی زیاده ولی چالش کمتری داره

بستگی داره‌ هدفت تو زندگی چی باشه.‌...پرورشی کارت فقط تو مدرسه هست ...فعالیت هات جنبه سرگرمی و فان داره....فشار روانی نداری....تا ظهر فقط سر کاری و بقیه روز آزادی....ولی ریاضی دبیرستان دوره دوم خیلی سنگینه....برای کنکور خیلی مهمه و کوتاهی کنه مدیون میشی‌..عوضش میتونی کلی کلاس خصوصی بگیری که اونم باید تا آخر شب سر کار باشی‌....برای مجردی ریاضی خوبه ولی بعدها متاهل بشی و بچه بیاری پرورشی عالیه....حالا ببین دوست داری مسیر زندگیت چی باشه

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

بستگی داره‌ هدفت تو زندگی چی باشه.‌...پرورشی کارت فقط تو مدرسه هست ...فعالیت هات جنبه سرگرمی و فان د ...

چقدر خوب گفتید. 

اره ریاضی اگه درآمد بیشتر میخواد باید تلاش بیشتر هم بکنه اما دوسدارم تو موسسات ریاضی درس بدم 

فشار روانی ولی برام مضره

خودتون دبیر هستید؟

نه عزیزم....خواهرشوهر دبیر ریاضی هست....فوق لیسانس ریاضی داره ....ببین الان با بچه هاش دیگه نمیتونه اصلا خصوصی درس بده و خیلی سنگینه دروس کنکور

چقدر خوب گفتید. اره ریاضی اگه درآمد بیشتر میخواد باید تلاش بیشتر هم بکنه اما دوسدارم تو موسسات ریاضی ...

ممنون عزیزم..

ببین اگه قراره  ازدواج کنی و بچه بیاری پرورشی رو بزن...واقعا زندگی متاهلی و بچه استرس زیاد داره....حالا برای شما که استرس خوب نیست دیگه نباید استرس سرکار هم اضافه بشه...