2777
2789

نامزدم (عقدیم) پسر عممه و من از اول تو فامیل با تیشرت و شلوار و بدون روسری میگشتم 

بعد چند باریم که رفتیم خونشون یا اومدن خونمون 

من همون تیشرت و شلوارو پوشیدم

بهم میگه مگه عقد نکردیم چرا اینجوری میپوشی جلوی من 

خب واقعا انتظار داره چجوری بگردن جلوش ؟

جلو‌ باباش میتونم برای مثال تاپ بپوشم؟!🫥(همیشه با مامان باباش میان خونمون)

بعد تازه بابای خودمم هست من روم نمیشه وقتی نامزدم خونمونه و بابامم هست خیلی باز بگردم 

بی منطق داره حرف میزنه واقعا😒

نظر شما چیه ؟ تا الان ۵۰۰ بار گفته هعی من میکم نمیشه زیر بار نمیره 

چیکارش کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک کردم مشکلش تیشرت شلوار و روسریه

نگو انتظار داره باز تر از این باشی

عجب😐😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ممنون🩵

بگو خونه ی خودمون مطمئنا لباسی میپوشم ک دوس داشته باشی

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همینایی که تو تایپیک برا ما گفتی برا خودش بگو.. حریم باید رعایت بشه.. تو خصوصی خودتون شرایط پوشش فرق ...

گفتم ، چندین بارم گفتم 

ولی باز حرف خودشو میزنه 

میگه بابام بهت محرمه که بابای خودتم که محرمه تو حالت عادیم جلوش تاپ میپوشی