2777
2789
عنوان

بچه ها طلاق خیلی بده ینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 128 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگرمیخواد اصلاح شه ولی نتونسته شما اصلاح شو اول ببین بعد یمدت تلاش اونم بیشتر میشه فاصله عشق و نفرت ...

اصلا نخواست گفت من تو رو از اول دوست نداشتم و نخواهم داشت🙂 انشالله خدا جوابشو بده انشالله اسرائیل بیاد بزنه درست وسط کمرش

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

ببین عزیزم اولا امیدوارم زندگیت عالی پیش بره دوما اینو بدون هیچچچچکسسسس بجز تو اون زندگی رو تجربه نکرده پس نمیتونه بجای تو حرف بزنه شرایطت رو نمیدونم ولی مطمئنم یه چیزی شده که قید زندگی مشترکو زدی ولی اونا که تجربش نکردن. به هیچ کس توجه نکن حرف آدما حتی بعد مرگمون هم تموم نمیشه از زندگیت لذت ببر و امیدوارم پیشرفت کنی 

راس میگن مطلقه شدن خیلی سخته به اینستا و ادمای بدرد نخور نگاه نکن الان داغی بیای تو حامعه قبولت نمیک ...

این حرفا چیه 

من رفتم برای طلاق رفتم دادگاه صلح برای نفقه 

اونجا وکیلش گفت که برو چهار سال و بیا زندگیت رو از دست بده 

بعد اون قاضی دادگاه صلح هم یه آقایی بود میگفت دیگه مثل قبل خواستگار نداری و جامعه قبولت نمیکنه همه بد میبینن نو رو زندگیت عوض میشه فکر کردی😐😐😐بعد من داشتم تو عقد جدا میشدم 

آره خداروشکر دارم فقط یکم زبونشون تیزه منم حساسممن دلداری میخوام دلم میخواد گریه کنم😭

ما تو فامیل  یه مورد بعد یه سال برگشتن بزار یه کم فاصله باشه بینوتو درس بشه شاید صبر کن

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
اين حرفا چرنده توجه نكنمگه كسي كه طلاق گرفته دو تا شاخ و يه دم درمياره كه تا ميره تو جامعه همه با ان ...

قربون درک و فهمت

همش حرفه خواهر ..اتفاقا خیلی راحت زندگی میکنی فقط سعی کن به خودت برسی ونذار گرگا بدونن که مطلقه ی ...

آره حواسم هست همه جوانبو در نظر گرفتم

طلاق برای اون خانوم هایی کمر شکن میشه که بعد طلاق میخوان زود یه زندگی دیگه تشکیل بدن ولی بخاطر مطلقه بودن سختی ها و طعنه هایی میشنون براشون طلاق اندازه مشکلات زندگی قبلیشون غیر قابل تحمله .ولی خانومی که بعد طلاق دنبال پیشرفت کاری  اجتماعی هستش و دنبال مستقل شدن  برای اون شروع دوباره حساب میشه

دوستم جدا شد سرحرف دیگران دائموافسرده ناراحت بود یبار باحسرت گفت من دیگ نمیتونم لباس عروس بپوشم با ذ ...

خداروشکر خوشبخت شه انشالله

منم با همین فکر اقدام کردم

خوب کردی

به رفتار دیگران اهمیت نده 

برو سرکار برو باشگاه وقتت رو برای ادم های ضعیف نزار بجای روحیه دادن ناامیدت میکنن

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .