2777
2789
عنوان

بچه ها طلاق خیلی بده ینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 128 پست

ببین همه جانبه فکر کن گاهی اوقات بخاطر یمدت اختلافات زیاد یا مشکلات شدید تو بازه طولانی آدما از هم دور میشن اگر امه فکراتو کردی برای حلش همه کار کردی و نشده کارت درسته ولی اگر راهی بوده و امتحانش نکردی کارت غلطه دنبال اصلاح طرف مقابل نباش اول مشکلات خودتو حل کن و رو خودت کار کن برای خودت

من نميدونم شما كجاييولي جايي ك ما هستيمكسي بع كسي كار ندارع. دختر داييم ٩ ماع جدا شده بودما تازه اون ...

میگم خودتونو محکم نشون بدین نذارین کسی بفهمه ناراحتین دشمنا با نقاب دوست کنارمونن

والا اینجا هم عادی شده شاید مثلا یه ماه بگن بعد یه ماه از یاد میره

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قوی باش میگذره منم فکر نمیکردم بگذره شکستم خورد شدم دقیقاً توی اوج تنهاییهام زمانیکه حتی خانوادم کنا ...

خداروشکر ممنون عزیزم خوشبخت شی

ببین همه جانبه فکر کن گاهی اوقات بخاطر یمدت اختلافات زیاد یا مشکلات شدید تو بازه طولانی آدما از هم د ...

ببین من خودمو اصلاح کنم اونم باید اصلاح کنه

منم بی گناه نبودم اصلا ولی فقط تلاش من فایده نداره 

همونطور که من از یه چیزایی گذشتم اونم باید بخاطر من میگذشت که نگذشت

به جایی رسیده که حرمتی نمونده از هم متنفریم و به هیچ عنوان درست نمیشه🙂

اگر خانواده حامی داری اصلن با مجردی فرقی نداره

آره خداروشکر دارم فقط یکم زبونشون تیزه منم حساسم

من دلداری میخوام دلم میخواد گریه کنم😭

ببین من خودمو اصلاح کنم اونم باید اصلاح کنهمنم بی گناه نبودم اصلا ولی فقط تلاش من فایده نداره همونطو ...

اگرمیخواد اصلاح شه ولی نتونسته شما اصلاح شو اول ببین بعد یمدت تلاش اونم بیشتر میشه فاصله عشق و نفرت خیلی کم بازم من بیخبرم از اوضاعتون امیدوارم بهترین ها نصیبتون بشه

جامعه حرف مفت زیاد میزنه خصوصا در مورد خانمهای بی دفاع

بسپار بخدا و تصمیم درست را بگیر، لعنت به دهان هرز مردم

.                                                                  

دوستم جدا شد سرحرف دیگران دائموافسرده ناراحت بود یبار باحسرت گفت من دیگ نمیتونم لباس عروس بپوشم با ذوق عروسی بگیرم گفتم دیونه ای جرا نتونی دقیقا ازدواج کرد بهترین عروسی گرفت لباس عروس جهاز همه چی

به نظرم یه وقتایی واقعا بهترین کاره،کی میگه جامعه قبول نمیکنه مگه میخوای برای همه از زندگی شخصیت حرف بزنی،ایشاالله بهترینها برات رقم بخوره...

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

عزیز الان از هر ازدواج میدونی چند درصدش طلاقه؟

دیگه واقعا تو جهان امروز اینقدری درصدبالا هست که جزو طبیعت اجتماع شده باشه

نصف کسایی که هنوز مزدوجن هم حقیقتا با فاجعه هایی که تو زندگی هاشون هست، نباید باشن

مهم این نیست که مجردی، متاهلی، مطلقه اییا تو رابطه ی پارتنری

مهم اینه که با زمانت عمرت داری چیکار میکنی که پیشرفت کنی

آدم موفق خودساخته دلش هم گرمه