2777
2789
عنوان

بچه ها طلاق خیلی بده ینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 128 پست
همیشه طلاق بدنیست کاش من جرات شما رو داستم‌ ما هم اصلا باهم تفاهم نداشتیم ولی جدا نشدم حالا گناه دوت ...

الهی بمیرم خدا کمکت کنه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ عزیزم ایشالله خداا برات دلخوشی بخوادایشالله که مشکلاتت حل بشه

انشالله آبجی برام دعا کن

چند سالش بود تو عقد بود یا عروس منظورم دوشیزگیشه

عزمزمه دوماه خونه خودش بود ۱۸ سالگی طلاق گرفت ۲۴ سالگی دوباره ازدواج کرد و دوتا بچه داره یک پسر یک دختر شکر خدا خوشبخته

آدم قوی باشی مطمئن باش آینده ی روشنی در انتظارت هست ‌‌‌مخصوصا که بچه نداری و سنت هم عالیه برای پیشرفت ...به حرف های اینجایی هه اهمیت نده ....الان طلاق خیلی زیاد شده و مثل قبل نیست که چیزه عجیبی باشه ...خوشحال باش که جرات داشتی بقیه عمرت رو هدر یه آدم اشتباهی نکردی ... منکه هر کی اطرافم دیدم طلاق گرفت پیشرفت  کرد و خوشبخت شد ....دو تاشون بعد طلاق رفتن تو کار و درس  ...یکیشون دو تا بچه هم داشت اما موفق شد ...الان فوق داره...آدمی که شوهرش تو زندگی  نزاشت  یه دیپلم بگیره ...و فقط بهش خیانت کرد و زد تو سرش .‌.اما با دو تا بچه جرات کرد و پیشرفت کرد ..و خودش و نجات داد. و پیشرفت کرد ..همه چی به خودت بستگی داره باید بتونی قوی باشی... راه درست  و انتخاب کنی ...انشالله بهترین ها برات اتفاق بیفته 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

آدم قوی باشی مطمئن باش آینده ی روشنی در انتظارت هست ‌‌‌مخصوصا که بچه نداری و سنت هم عالیه برای پیشرف ...

سلام عزیزم خوبی ممنونم امیدوارم منم بتونم از پسش بربیام