2777
2789

من  پارتنر یا همون دوست پسر ندارم یعنی هیچوقت نداشتم حوصله ارتباط م با آقایون ندارم چون اکثر دنبال رابطه هستن و دوستی که من شرایطشو ندارم فقط یه رفیق پسر دارم که اونم خیلی کم با من در ارتباطه  یعنی انقد که من تمایل دارم با اون صحبت کنم اون نداره ولی یه سری خانما دیدم با خیلی از آقایون در ارتباطن چجور ممکنه همچین چیزی چرا من نمیتونم حداقل اینجوری آویزون یکی نشم بتونم با چند نفر ارتباط بگیرم حوصلم سر نره دوستامم که همه ازدواج کردن باز حوصله منو ندارن من فلک زده هم خواستگار ندارم حداقل شوهر کنم باز یجور سرگرم شم شما بگید چجور ه ارتباطتون با پسرا؟

هیچ وقت با پسرا در ارتباط نبودم . فقط یکی دو تا خواستگاری که داشتم در حد صحبت کردن و اینا اونم با حضور خانواده . 

اصلا اهل دوستی و ارتباط با پسرا نیستم . بنظرم درستش هم همینه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادی رفتار میکنم ااصولا 

خوب قطعا با پسر دایی و پسر خاله و اینا صمیمی تریم 

ولی خوب بچه های دانشگاه هم همون حالت  عادی دیگه سوالی چیزی داشته باشن میپرسن و جزوه و اینا کلا حرفامون درباره درس و دانشگاه

اساتید هم به همین صورت عادی

چجوری سرتو گرم میکنی ؟

ما باید واسه خودمون هدف داشته باشیم . باید انقدر سرت شلوغ باشه که بفکر پسر بازی و سرگرمی نیوفتی .

من تازه دانشجو شدم و درس میخونم ، باشگاه میرم و ورزش میکنم ، کتاب میخونم حالا تو ژانر های مختلف ، فیلم و سریال میبینم بازم تو ژانر های مختلف ، آشپزی کردن و کیک پختن و دوست دارم و درگیرشونم ، دو تا گلدون دارم ازشون مراقبت میکنم بهشون آب میدم و دوسشون دارم ، بعضی وقتا میرم پیاده روی میکنم تو پارک و فضای سبز و ........ .

عادی رفتار میکنم ااصولا خوب قطعا با پسر دایی و پسر خاله و اینا صمیمی تریم ولی خوب بچه های دانشگاه هم ...

آره  منم اینجوری ام  👍👍

این دو ترمی که دانشگاه رفتم با پسرا خیلی ساده درمورد درس و امتحان و اینا صحبت می‌کردم تازه اونم چون نماینده بودم .

ولی خب فامیلامون همه ازدواج کردن ، با اونا هم زیاد صمیمی رفتار نمیکنم .

آره منم اینجوری ام 👍👍این دو ترمی که دانشگاه رفتم با پسرا خیلی ساده درمورد درس و امتحان و اینا صح ...

من پسر دایی و پسرخالم هم سنن هر دوشون کلاس دهمن 

ولی مثلا پسرعموم و پسر عمه هام(سه تان) مذهبین و متاهلن با اونا رسمی تر صحبت میکنم کلا خیلی کاری به کارشون ندارم مگر مهمونی هایی که کل خاندان هستن هم رو ببینیم