2777
2789
عنوان

يه روز به عيد مونده حالمو گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 41 پست
از برادرشوهري كه پول شوهرمو خورد مينالم.از خواهرشوهري كه شوهرمم بخاطر اون هيچ جا نمياد مينالم .از اي ...

اشتباه ميكني عزيزم... اينكه برادرشوهر پول شوهرتو خورده كاملاً مربوط به شوهرته... خواهرشوهرتم كه بدبخت شهرستانه! كجا بره!!! چيكار كنه!!! اينكه قربون صدقه برادرزاده ش رفته آزاردهنده ست!!!‌ جاريتم كه داره زندگيشو ميكنه!!!‌در كل بايد رو خودت كار كني حرص نخوري... 

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشكلم رفتار خواهرشوهرمه.اگه درست رفتار ميكرد دردي نداشتم.باورت نميشه اگه بگم با شوهرم ميفتن وسط خونه ...

تربیت خانوادگیشون اینجوریه دیگه تو هم بخوای چیزی بهشون بگی سرت هوار میشن متاسفانه خانواده ی شوهرم نمیشه گفت باهاشون کمتر رفت و آمد کن!! 

شعور واقعا یه چیز شخصیه که بعضیا ندارن کاریشم نمیشه کرد😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
اشتباه ميكني عزيزم... اينكه برادرشوهر پول شوهرتو خورده كاملاً مربوط به شوهرته... خواهرشوهرتم كه بدبخ ...

پول شوهرم وقتي به من مربوطه كه پول عروسي ماست.وقتي ايشون خوردش ما مجبوريم عروسي نگيريم.اين از اين.خواهرشوهرم قربون صدقه رفته بره من نگفتم نره ميگم لااقل جلو چشمشون باشه خوبيا رو.نه اينكه من 3ماه از عقدم گذشته بود چون مادرجاريم فوت شد گفتن ما اگه يلدايي بياريم جاريت ناراحت ميشه.پس اين ميشه ك بودن جاريم اذيت ميكنه.خواهرشوهرم شهرستانه بله.ولي از همون دور انرژي منفيشو ميرسونه.وقتي هم ميخاد بياد شوهر من زنشو ول ميكنه به امون خدا كه چي خواهرش ميخواد بياد

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
اصلاً چرا اينستاي اونا رو چك ميكني حرص بخوري!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من نميبينم اتفاقا.اصلا جاري گرامي من رو به عنوان جاري كوچيك قبول نداره كه حتي تو اين 6ماه پاگشامون كنه.چندروز پيش هم بحث شوهرم با خونوادش اين بود ميگفتن بدون پاگشا بريد خونه برادرت كه شوهرم گفت نميريم.اما جاري عزيز اصلا از فالووراي من نيست اما شوهرم انقدر اذيت ميشه از پستاش وتيكه هاش ك مياد به من ميگه

تربیت خانوادگیشون اینجوریه دیگه تو هم بخوای چیزی بهشون بگی سرت هوار میشن متاسفانه خانواده ی شوهرم نم ...

بخدا هفته اي يك بار از سركار ميرم ساعت 6اينا ميرسم ساعت 12ميخوابيم ساعت 8صبح ميزنم بيرون.اونم بعضي وقتا ميپيچونم.ولي شوهرم انقدر با مامانم رفتارش خوبه كه هرهفته مياد بهش سر ميزنه يا آخر هفته نتونه بياد وسط هفته مياد ك مامانمو ببينه 

والا من هنوز به بچه خودم که بدنیا نیومده حسی ندارم .خب عزیزم الان تصوری ازش نداره.وقتی بیاد به قول د ...

ببين گلم كسي كه بخواد اهميت بده از همون اول اهميت ميده.من نگفتم از حالا قربون صدقش بره ميتونست در جواب من بگه هرگلي بوي خودشو داره يا يه چيزي ك بهتر باشه نه اينكه بگه هيچ كس مث داني نميشه

پول شوهرم وقتي به من مربوطه كه پول عروسي ماست.وقتي ايشون خوردش ما مجبوريم عروسي نگيريم.اين از اين.خو ...

شوهرت وقتي قول عروسي داده بايد بگيره حتي از زير سنگم شده بايد بياره و بگيره... از اين به بعد به خانواده شوهر خوبي نكن چون خودت اذيت ميشي و توقع بقيه رو هم ميبري بالا... در صورتي محبت كن كه يه درصدم انتظار پاسخ نداشته باشي... مادر مهمترين شخص زندگيه هر كسيه و به نظر من خانواده شوهرت حق داشتن يلدايي نيارن ولي بهتره جاي ديگه جبران كنند...(خدا به جاريت صبر بده... بدتر از اين براي كسي پيش نمياد!) از خواهرشوهر و انرژيه منفي هم تعجب ميكنم! خواهر عزيز دله و وقتي دور ميشه عزيزتر ميشه و اين كاملاً طبيعيه... بازم ميگم رو خودت كار كن... دشمني ندارم باهات به خاطر خودت ميگم... زندگي بعد از عروسي و زير يك سقف خيلي سخت تره... ولي به مرور شوهرت تو و بچه هاتو با دنيا عوض نميكنه... به شر ط اينكه حساسيتهاتو بزاري كنار... البته نميگم از حقات بگذر ولي وقتي مسايل پيش پا افتاده رو مطرح كني بحث هاي جدي( مثل عروسي) هم به حاشيه ميره...

من نميبينم اتفاقا.اصلا جاري گرامي من رو به عنوان جاري كوچيك قبول نداره كه حتي تو اين 6ماه پاگشامون ك ...

اگه شوهرت خودش حساسه كه بهتره تو... خودتو خيلي بزرگ منش و بي تفاوت نشون بده... مردها ديوونه اينجور زنا ميشن...