2777
2789
عنوان

يه روز به عيد مونده حالمو گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 41 پست
اخه چرا زیر پستش اونجوری نوشتی؟ اصصصلا اهمیت نمیدادی بیام اونور بزنمت؟    

حقش بود.چون همش پست ميذاره راجع به شوهرم شازده ماهانمنه بچه منه فلانه اونوقت شعرش نميرسه دوروز ديگه همين شازده ماهانش بچه دار ميشه.همشون طرف اون برادر دروغگوشونو دارن

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
من نميگم دوست نداشته باشه.از اين ناراحتم كه هيچ كار خوب من جلو چشمشون نمياد فقط اون جاريمو ميبينن.بح ...

بخث فرق گزاشتن كه نيس بحث دوس داشتنه خب تا حالا نشده تو يكيو بيشتر از اونيكي زوس داشته باشي؟؟من ميگم حساس نباش دم عيدي اعصابتو بخاطر اين چيزا نريز بهم  اگه بهت كم محلي ميكنن توهم كم محليشون كن هر جور رفتار كردن مث خودشون باهاشون رفتار كن اگرم توقع كردن توهم بهشون بگو من ديدم اونيكه بي محبت تره عزيز تره منم اينجوري شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پرو از قصد تیکه به تو انداخته ..تو هم که از الان بچه نداری وقتی بچه دار شدی داغ دوست داشتنش رو بز ...

من ك تصميم گرفتم از اين به بعد مث جاريم رفتار كنم بيادفقط يه شب ميرم ميبينمش نه تفريح ميرم باهاشون نه خونشون ميرم نه هيچ حرفي.فقط دعواهامو ميبرم واسشون كلا اينجوري دوست دارن انگار

دلیل ناراحتیتو نفهمیدم خب گفته ک گفته باشه از صبح داری از بغض میترکی برای موضوع پیش پا افتاده ای م ...

ناراحتم چون خوبيامو نميفهمن نميبينن.جاريم خوبه كه اصلا باهاشون خوب نيست 15ساله تو خونشونه ولي كسي جرات نداره باهاش حرف بزنه برادرشوهرم خوبه كه دروغ ميگه از پدر و برادش ميدزده فقط بخاطر زنش دروغ ميگه فقط بخاطر زنش.كارايي كه ما بلد نيستيم

خوب برای همینه که خواهرشوهرتون از الان به بچه شما فکر نمیکنه. سخت نگیر، منظوری نداشت از عکسش. اینکه ...

فكر ميكنه كه در جوابم گفت هيچ كس مثل داني نميشه ديگه.

مث منی دیگه منم هر سری با خودم میگم اینبار که دیدمشون باهاشون سرسنگین میشم و خیلی به روشون نمیخندم ت ...

مشكل منم همينه.شوهرمو ببينم بهش ميگم.اون وقت شوهر من عيد ميگه هيچ جا نميام چون خواهر گراميش ميخواد از شهرستان بياد منم يا بايد تنها با خونوادم برم يا پا سوز اين خواهرشوهر شم كه اينجور رفتار ميكنه هفته اول ميخواد بره تفريحشو كنه هفته دوم بياد ما هم يه جا نشين كنه

مثل جاری من باش حتی حرف زدنش رو از من تقلید میکنه یعنی بمیرم میمیره 

مشكل اينه بلد نيستم.حتي مامان خودم ميگه مديون مني اگه ب اپدرشوهر مادر شوهرت خوب نباشي.اون وقت جاريم مادرش ك فوت شد الان كل پستاي اينستاش  تيكه هايي كه اصلا خونواده شوهرشو نميبينه

يعني هنوز عروسي نكردي بعد خواهرشوهري كه از شهرستان داره مياد يك جا نشينت ميكنه و داري از جاري اي كه كاري به كارت نداره مينالي؟!!!!!

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
يعني هنوز عروسي نكردي بعد خواهرشوهري كه از شهرستان داره مياد يك جا نشينت ميكنه و داري از جاري اي كه ...

از برادرشوهري كه پول شوهرمو خورد مينالم.از خواهرشوهري كه شوهرمم بخاطر اون هيچ جا نمياد مينالم .از اينكه با شوهرم همه جا رفتم ولي حالا كه نوبتش رسيده بخاطر خواهرش نمياد مينالم.از جاري كه خودش نيست ولي سايش از دور روي سرمونه و رفتارش روي اعصاب مينالم

مشكل منم همينه.شوهرمو ببينم بهش ميگم.اون وقت شوهر من عيد ميگه هيچ جا نميام چون خواهر گراميش ميخواد ا ...

خواهر شوهر منم عید میاد شوهر منم عین کنه میچسبه به خانواده ی باباش هرجا اونا برن ماهم باید بریم هر چند من میگم راضی نیستم بریم خداروشکر خوش هم نمیگذره بهشون شوهرمم دیگه فهمیده اگه تو کاری راضی نباشم آخرش خراب میشه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
مشكل اينه بلد نيستم.حتي مامان خودم ميگه مديون مني اگه ب اپدرشوهر مادر شوهرت خوب نباشي.اون وقت جاريم ...

ولش کن فک کن اصلا جاریت نیست از اول زیاد رو نده که وظیفت میشه زیاد نرو احترام برای خودت قاعل شو ..تا بهت احترام بزارن ...اصلا به جاریت و رفتارای اون تمرکز نکن

خواهر شوهر منم عید میاد شوهر منم عین کنه میچسبه به خانواده ی باباش هرجا اونا برن ماهم باید بریم هر چ ...

مشكلم رفتار خواهرشوهرمه.اگه درست رفتار ميكرد دردي نداشتم.باورت نميشه اگه بگم با شوهرم ميفتن وسط خونه كشتي ميگيره فقط واسه اينكه با سينه هاي همسرم بازي كنه.اونم مثلا فرهنگيه ودرس خونده.از حرفايي كه خصوصيه زن وشوهره يهو جلو جمع ميگه از خيلي چيزاي ديگه بهم ميريزم .همين ك ميخواد بياد من عزا ميگيرم