چه پرو از قصد تیکه به تو انداخته ..تو هم که از الان بچه نداری وقتی بچه دار شدی داغ دوست داشتنش رو بز ...
من ك تصميم گرفتم از اين به بعد مث جاريم رفتار كنم بيادفقط يه شب ميرم ميبينمش نه تفريح ميرم باهاشون نه خونشون ميرم نه هيچ حرفي.فقط دعواهامو ميبرم واسشون كلا اينجوري دوست دارن انگار
دلیل ناراحتیتو نفهمیدم خب گفته ک گفته باشه از صبح داری از بغض میترکی برای موضوع پیش پا افتاده ای م ...
ناراحتم چون خوبيامو نميفهمن نميبينن.جاريم خوبه كه اصلا باهاشون خوب نيست 15ساله تو خونشونه ولي كسي جرات نداره باهاش حرف بزنه برادرشوهرم خوبه كه دروغ ميگه از پدر و برادش ميدزده فقط بخاطر زنش دروغ ميگه فقط بخاطر زنش.كارايي كه ما بلد نيستيم
مث منی دیگه منم هر سری با خودم میگم اینبار که دیدمشون باهاشون سرسنگین میشم و خیلی به روشون نمیخندم ت ...
مشكل منم همينه.شوهرمو ببينم بهش ميگم.اون وقت شوهر من عيد ميگه هيچ جا نميام چون خواهر گراميش ميخواد از شهرستان بياد منم يا بايد تنها با خونوادم برم يا پا سوز اين خواهرشوهر شم كه اينجور رفتار ميكنه هفته اول ميخواد بره تفريحشو كنه هفته دوم بياد ما هم يه جا نشين كنه
يعني هنوز عروسي نكردي بعد خواهرشوهري كه از شهرستان داره مياد يك جا نشينت ميكنه و داري از جاري اي كه ...
از برادرشوهري كه پول شوهرمو خورد مينالم.از خواهرشوهري كه شوهرمم بخاطر اون هيچ جا نمياد مينالم .از اينكه با شوهرم همه جا رفتم ولي حالا كه نوبتش رسيده بخاطر خواهرش نمياد مينالم.از جاري كه خودش نيست ولي سايش از دور روي سرمونه و رفتارش روي اعصاب مينالم
مشكل منم همينه.شوهرمو ببينم بهش ميگم.اون وقت شوهر من عيد ميگه هيچ جا نميام چون خواهر گراميش ميخواد ا ...
خواهر شوهر منم عید میاد شوهر منم عین کنه میچسبه به خانواده ی باباش هرجا اونا برن ماهم باید بریم هر چند من میگم راضی نیستم بریم خداروشکر خوش هم نمیگذره بهشون شوهرمم دیگه فهمیده اگه تو کاری راضی نباشم آخرش خراب میشه
اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
مشكل اينه بلد نيستم.حتي مامان خودم ميگه مديون مني اگه ب اپدرشوهر مادر شوهرت خوب نباشي.اون وقت جاريم ...
ولش کن فک کن اصلا جاریت نیست از اول زیاد رو نده که وظیفت میشه زیاد نرو احترام برای خودت قاعل شو ..تا بهت احترام بزارن ...اصلا به جاریت و رفتارای اون تمرکز نکن