2777
2789

مهمون داشتیم ناهار خوردن رفتن،منم رفتم حموم دارم الآنم چیپس،میخورم

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

یکم درس خوندم

الان دراز کشیدم

شب هم مهمون داریم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب بیخودترین حالت ممکنه منتظر ی اوستا عنتریم بیاد کابینت بزنه ۱هفته هست معطلمون کرده امروز میام‌فردا میام‌صب میام بعدظهر میام خسته شدم دیگه اگر نیاد پامیشم‌میرم خونه مامانم‌سر بزنم

سلام گلم برق نداشتیم ساعت ۱ اومد سریع غذای پسرمو دادم فرستادمش کلاس زبان 

فعلا یه چایی بخورم ساعت ۴ یا ۵ شام حاضر کنم 

لباسشویی روشن هست  لباس هم پهن کنم 

خونه تمیزه شکر خدا 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

مسافرتم . 

صبح رفتم کوه . 

بعدشم به خونه رسیدگی کردم . 

تازه ناهار خوردم الانم یکم تو سایت بچرخم . 

بعدش میخوام برم بیرون برای خرید و تفریح . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

مسافرتم . صبح رفتم کوه . بعدشم به خونه رسیدگی کردم . تازه ناهار خوردم الانم یکم تو سایت بچرخم . بعدش ...

عه سلام❤️

بعد از ضدافتاب رنگی باید پودرفیکس بزنم یا لازم نیست ؟

بعد برای اینکه ماسیده نشه قبل ضدآفتاب رنگی برای پوست چرب چی بزنم ؟

کانسیلر چی بگیرم؟فول کاور نمیخوام

فیلم دانلود کردم ببینم عصر ببینم.، سریال سه در چهار

برقم نداریم

ناهار نیمرو خوردم

الانم نشستم فکر کردم چرا دنیا و کائنات هی بهم چک میزنه نشستم فکر میکنم چ درسی باید بگیرم از زندگی

عه سلام❤️بعد از ضدافتاب رنگی باید پودرفیکس بزنم یا لازم نیست ؟بعد برای اینکه ماسیده نشه قبل ضدآفتاب ...

سلام عزیزدلم 💕

فرقی نمیکنه زدن و نزدنش . چون به هر حال بعد از ۴ ساعت باید پاک بشه و دوباره ضدافتاب بزنید . 

قبل از ضدافتاب رنگی هیچ محصول ارایشی نباید به پوستتون بزنید نهایت یه ابرسان میشه زد . 

کانسیلر نارس و میبلین عالی هستن و خیلی خوب روی پوست میخوابن . اگه قیمت مناسب میخوای کانسیلر لورال - فلورمار - گابرینی خوبن 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑