2777
2789
عنوان

بعضیا لیاقت شغل معلمی ندارن حیف بچه های ما

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه به موقع گفتی

معلمی کجا بود دیگه

الان شده تجارت

سرکلاس نه درس میدن ، نه سوال میدن ، هیچیییی

که معلم خصوصی بگیری و حسابی جیبت رو خالی کنن

دولتی ها اینکارو میکنن

غیر انتفاعی ها هم صدتا کلاس اضافه تر باید ثبت نام کنی و یه جور خالیت میکنن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
چه به موقع گفتیمعلمی کجا بود دیگهالان شده تجارتسرکلاس نه درس میدن ، نه سوال میدن ، هیچییییکه معلم خص ...

تاپیک پر بازدید رو دیدی؟ اکثرا اعصاب ندارن

حالا خداروشکر دختر من معلم های خوبی داشته مدرسه دولتی ام میره ولی کلاسای دیگه رو میبینم بعضی از بچه ها الکی میان پایه بالاتر معلم چیزی یاد نمیده

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

تاپیک پر بازدید رو دیدی؟ اکثرا اعصاب ندارنحالا خداروشکر دختر من معلم های خوبی داشته مدرسه دولتی ام م ...

شما شانس اوردی

کدوم تاپیک ؟ عنوانش چیه؟

من یک سال درمیون از معلمهای پسرم راضی بودم

هفتم به بعد که افتضاح بود

حتی یه سوال توو کلاس کار نمیکردن که خصوصی بگیریشون

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
شما شانس اوردیکدوم تاپیک ؟ عنوانش چیه؟من یک سال درمیون از معلمهای پسرم راضی بودمهفتم به بعد که افتضا ...

تاپیکه حذف شده الان دیدم، نوشته بود معلمم از بچه ها بدم میاد گستاخن از الان عزا گرفتم واسه مهر

حالا دختر من کلاس سومه فعلا

تاپیکه حذف شده الان دیدم، نوشته بود معلمم از بچه ها بدم میاد گستاخن از الان عزا گرفتم واسه مهرحالا د ...

خب بدش میاد چرا معلم شده؟؟؟

کسی مجبورش نکرده

راستی دخترگلت خوبه؟مشکلش برطرف شد؟

مرسی عزیزم آخرین آزمایشاتش سالم بود دکتر میگفت انگار معجزه شده، هنوزم باور نمیشه خدا چقدر هوامو داشته انشالله همینجوری نرمال بمونه

دقیقا حرف ماهم همین بود میزاشت واسه بقیه یکیش خود من حسرت معلم دبستان رو دلم مونده

طفلک بچه ها

نمیدونیم چه معلمی با چه روح و روان ناسالمی میاد بالا سرش

مخصوصا پایه های بالاتر که هر درس معلمش جداست

مرسی عزیزم آخرین آزمایشاتش سالم بود دکتر میگفت انگار معجزه شده، هنوزم باور نمیشه خدا چقدر هوامو داشت ...

چقدررررر خوب 

خدارو شکر

هروقت میدیم تاپیک زدی ، روم نمیشد بپرسم

انشاالله همیشه تنش سلامت باشه🙏🙏🙏🙏

طفلک بچه هانمیدونیم چه معلمی با چه روح و روان ناسالمی میاد بالا سرشمخصوصا پایه های بالاتر که هر درس ...

آره منم دلم برای طفل معصوما میسوزه، اتفاقا معلم کلاس هشتم بود

چقدررررر خوب خدارو شکرهروقت میدیم تاپیک زدی ، روم نمیشد بپرسمانشاالله همیشه تنش سلامت باشه🙏🙏🙏🙏

مرسی عزیزم ممنون یک ماه تمام کار هرشبم گریه بود تا جواب آزمایشاش اومد

انشالله بچه های شما هم سالم و سلامت باشن