2777
2789
عنوان

ترشی سیرهفت ساله کی انداخته

101 بازدید | 17 پست

سلام 

ترشی سیرهفت ساله کی انداخته

اگرسیر توش خرابی یا کخ زدگی باشه بخوام باز کنم دانه دانه میشه عیب نداره

#روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید _آویزان_میشوی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سیرو قشنگ پوست میکنم دونه دونه بعد میریزم تو سرکه بعد هفت سال مثل لیته میشه خوردنش هم راحته

فقط سرکه میخواد

چجوری درست کردین چندکیلو سیر چقدرنمک یک سایت زده شیره انگورم بزنید

ظرفشم بگین چی بود

فقط سرکه میخوادچجوری درست کردین چندکیلو سیر چقدرنمک یک سایت زده شیره انگورم بزنیدظرفشم بگین چی بود

ظرفتون شیشه باشه بهتره از اونا که آبغوره میریزن شیشه بزرگا یا ظرف رب که شیشه ای هست بعد که ریختم توش دور درش و با گچ میگیرم که هوا نره توشو سرکه و یه کم نمک ومن دوست ندارم شیره بریزم 

ظرفتون شیشه باشه بهتره از اونا که آبغوره میریزن شیشه بزرگا یا ظرف رب که شیشه ای هست بعد که ریختم توش ...

چندکیلو بود از این ظرفهای شیشه ای که درش فلزیه فکر کنم خوبه مال کشکه

ظرفتون شیشه باشه بهتره از اونا که آبغوره میریزن شیشه بزرگا یا ظرف رب که شیشه ای هست بعد که ریختم توش ...

سیرش چندکیلو بود