2777
2789
عنوان

شکایت کردن ازمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 144 پست
میکم اگر کوچه خوتون بود، همسرت همون سر کوچه نگه می‌داشت خودت یک تیکه راه میرفتی

نه جانم دوتا محله هس این محله جلویی بود که راه و بسته بود خونه ما محله پشتیه

باز خوبه نرفتم و اونجا بودم اگه بعد من دعوا میکردن بدتر میشد

چرا بودن ولی نمیان شهادت بدن که چون همسایه اونم هستن بلخرهیکی میخواست بیاد شهادت بده اومد کلانتری ام ...

قاضی یه نفر می فرسته تو کوچه که در مورد اخلاق و رفتار شوهرت تحقیق کنه و ببینه چطور ادم هایی هستید!  (البته فکر کنم کوچه ای که شوهرت اونجا زندگی می کنه)   اگه بگن شر و دعوایی هستین براتون بد می شه ولی اگه بگن ادم های محترمی هستین و ساکت و آروم هستین قاضی طور دیگه ای نگاه می کنه

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید دیه پرداخت کنید هم شما هم اون خانواده که باهاشون دعوا کردید نگران نباشید فقط سعی کنید تهدید نکن ...

نه ما چیزی نگفتیم ولی بچه اون مرد گفته به خواهرم تو کوچه که داماد شما ینی همسر من تو زندان میپوسه 

الان که پزشکی قانونی تعطیله من کبودی دستم بیشترش رفته دماغم دردش کمتر شده پس اینا چی میشه؟

آره مشکل ما اینه چرا زن همسایه باید بیاد قاطی دعوای دوتا مرد بشه الان الکی میگن اون مرد سبزی فروش هس ...

زن چه احمقی بوده.  دو تا مرد دعوا می کردن آمده وسط دعوا کتک خورده حالا طلبکاره! 

قاضی یه نفر می فرسته تو کوچه که در مورد اخلاق و رفتار شوهرت تحقیق کنه و ببینه چطور ادم هایی هستید! ...

شر و دعوایی که نیستیم در کل بابای شوهرمم اومد گف باشه آقا اصلا مقصر پسر منه ماشینو بکش کنار بزار ما بریم بازم نکشید گف پلیس هم بیاد نمیکشم پدرشوهرمم قاطی کرد میخواستن همدیگه رو بزنن مردم نزاشتن رفته از پدرشوهرمم شکایت کرده

نه ما چیزی نگفتیم ولی بچه اون مرد گفته به خواهرم تو کوچه که داماد شما ینی همسر من تو زندان میپوسه ال ...

اصلا دفعه اول زندان نداره فقط دیه هست 

زن چه احمقی بوده. دو تا مرد دعوا می کردن آمده وسط دعوا کتک خورده حالا طلبکاره!

دقیقا بهم میگف از این قر.. مساق طلاق بگیر

منم اینارو تو شکایت نوشتم که داشت منو تحریک به طلاق میکرد

اصلا دفعه اول زندان نداره فقط دیه هست

آخه مرد معتاده آدم میترسه یه موادی چیزی بده یکی بزاره تو مغازه شوهرم یا ماشین شوهرم بعد زنگ بزنن بگن الکی این مثلا مواد میفروشه

نه ما چیزی نگفتیم ولی بچه اون مرد گفته به خواهرم تو کوچه که داماد شما ینی همسر من تو زندان میپوسه ال ...

نگران نباشید یا برید دکتر عمومی اونجا یه نامه بگیرید که اینجوری کتک زدتون بعدشم اگر پزشکی قانونی طی این چند روز باز شد برید هرچه زودتر برید خیلی بهتره بعدشم شما نه چیزی به همسرتون میشه نه به شما انقدر فکرتون رو درگیر نکنید من از جزئیات پرونده خبر ندارم اگر داشتم میتونستم بگم رای مستقیم دادگاه چیه ولی با این تعطیلات واقعا خیلی از پرونده داره میوفته عقب شماهم خودتو نگران نکن به اون کبودی هم کاری نداشته باش بذار ببینیم کی پزشکی قانونی باز میشه برید 

مهندس 

شر و دعوایی که نیستیم در کل بابای شوهرمم اومد گف باشه آقا اصلا مقصر پسر منه ماشینو بکش کنار بزار ما ...

بالاخره قاضی اونجا انقدر زرنگ هست که بدونه چطوری بپرسه و چیکار کنه که بفهمه کی چیکاره هست 

شما هم فعلا از دستت که کبود شده فیلم و عکس بگیر تا رفتی پزشک قانونی نشون بدی که کبودی قبلش چقدر بوده و الان چقدر شده! 

نگران نباشید یا برید دکتر عمومی اونجا یه نامه بگیرید که اینجوری کتک زدتون بعدشم اگر پزشکی قانونی طی ...

شاید فردا باز بشه 

اگه فردا بریم معلوم میشه مثلا منم آسیب دیدم؟

عزیزم جزئیات دعوا رو کامل تعریف کردم میشه بگین چی میشه

آخه مرد معتاده آدم میترسه یه موادی چیزی بده یکی بزاره تو مغازه شوهرم یا ماشین شوهرم بعد زنگ بزنن بگن ...

اصلا همون مواد فروشی بودنش قاضی متوجه بشه می فهمه که این قاطی کردن طرف به خاطر چی بوده و الانم دنبال پول دیه هست 

شوهر اون زن همسایه رفته به عموی من گفته دامادتون و میخواستم با چوب بزنم بکشم از شما خجالت کشیدم

بابای من خیلی لطف کرده در حق اونا ولی خیلی نمک به حرومن دنبال دیه هستن الانم ماه حرامه دیه دوبرابره

شاید فردا باز بشه اگه فردا بریم معلوم میشه مثلا منم آسیب دیدم؟عزیزم جزئیات دعوا رو کامل تعریف کردم م ...

فردا برید معلوم میشه نگران نباشید 

خوندم بانو ولی بنده متوجه نمیشم یه سری از جزئیات و اگر میخواین متوجه بشم و شما به حال مد نظر برسید چند تا سوال بپرسم اشکال نداره ؟!

مهندس