2777
2789
عنوان

با رفتارش از عمد منو درگیر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 42 پست
اخه بدون یک کلمه حرف و صحبت،یه فالو ساده نکرده تو اینستا،پیام هم نداده فقط هیز بازی درآورده شد عاشق ...

عزیزم تند نرو من چه میدونستم این هیزیه!

وقتی حتی مامان ساده ام هم رفتاراشو دیده بود هی میگفت این عاشقت شده

منم منتظر بودم حرکتی بزنه و وقتی جلو نیومد شک کردم تو خیال غرق نشدم ولی هر انسانی وقتی یهو یکی جوری رفتار میکنه انگار خیلی خاص شدی توجهش جلب میشه...تحقیق کردم و خب نتیجش شد انچه که هست!

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
بنظرم اینجور ادمایی که حد ومرز نمیدونن چیه رو اصلا یک ثانیه هم بهشون نگاه نکنید تا بفهمن پیش دخترای ...

منم از این میسوزم که توجهم بهش جلب شد

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ذات پسر جماعت داره به دوست دخترش خیانت میکنه

افرین به تو که دختر خوبی هستی کم ندیدم دخترایی که طرز فکرشون اینه که حتما اونو دوست نداره و اون بده وگرنه به من توجه نمیکرد و اصلا براشون مهم نیست میرن تو رابطه ی احساسی یکی دیگه

بابا این نره خرها را جدی نگیرید همزمان به پشه ماده هم پیشنهاد میدن چقد زود باوری دخترم مونده هنوز ذات پسر ایرانی نر ایرانی را بشناسی البته نرها هرجا همینن ولی ایرانی بدتره اکثرا بیمار جنسی هستن دخترای ساده زود جوگیر میشن منم این اشتباه را کردم چند بار طرف هیز بود همزمان زبون باز چند نفر را داشت من ساده فکر کردم عاشقم شده

چقدر دلم برای دختره سوخت :)

اون دختر خبر نداره که عزیزم

پسفردا چه بسا ازدواجم میکنن

این وسط من بازیچه هوس یه ادم بی حد و مرز شدم

میگی تو رابطه اس و با این وجود بازم همونجوری بت زل میزنه؟ خب جوابش ساده اس طرف هول و هوس بازه

از این میسوزم که منه ساده منه احمق داشتم بهش حس پیدا میکردم و حتی توجه نشون میدادم

ذات پسر جماعت داره به دوست دخترش خیانت میکنه افرین به تو که دختر خوبی هستی کم ندیدم دخترایی که طرز ف ...

اون ادم بهم ثابت کرد ادم امنی نیست عزیزم

اگه دوست دختر نداشت خب منم واقعا لذت میبردم که اینجوری یه پسری که همه ملاک هامو داره بهم توجه نشون میده چه بسا خودم پیش قدمم میشدم

اما الان قضیه فرق داره کسی که با وجود اینکه تو رابطست اینجوری دنبال توجه منه پس فردا با منم تو رابطه باشه دنبال توجه یکی دیگست

این موضوع و پذیرشش برام خیلی دردناکه ها

چون احساس دارم...

اما نمی ارزه به شکستن دل کسی...حداقل توسط من....کاری ندارم به نادرست بودن اون پسر

و از خدا میخوام گذر زمان کاری کنه فراموشش کنم

بابا این نره خرها را جدی نگیرید همزمان به پشه ماده هم پیشنهاد میدن چقد زود باوری دخترم مونده هنوز ذا ...

ما دخترا احساسی هستیم متاسفانه

اینم از این پسرا بود دیگ که بالاخره دست کم ۴ ساله با دختریه و تمام حالت دخترا رو میدونه قشنگ بلد بود ذهنمو درگیر خودش کنه

منم همچین چیزی تجربه کردم همش نگا لبخند حتی میومد دم خونمون وایمیساد ولی ازدواج کرد ۸ سال این ماجرا ...

تهش با همون دوست دخترش ازدواج کرد؟

شما حس پیدا کرده بودی؟