دوشنبه هفته پیش شب ساعت ۱۲ اینا نامزدم داشت منو میبرد خونمون یه همسایه داریم ماشینشو گذاشته بود جلو درشون اونجام خیابون باریکه فقط یه ماشین رد میشه اولش شوهرم گف میکشی کنار ما بریم اونم گف اگه بکشم میرین فعلا که نمیکشم کار دارم گفتیم باشه پنج دیقه گذشت این هنوز داشت با بچه هاش ور میرف اونجا که شوهرم بوق زد گف مگه نمیگم برو من صب کار دارم اونم اومد گف اگه نرم چیکار میکنی شوهرم پیاده شد هردوشون همدیگه رو کتک زدن
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه آخه راهی نبود که شوهرم از کجا باید میرف کوچه بن بسته
میکم اگر کوچه خوتون بود، همسرت همون سر کوچه نگه میداشت خودت یک تیکه راه میرفتی
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
شکایت کردیم ماهم نتیجه چی میشه به نظرتون میندازن زندان یا نه
باید دیه پرداخت کنید هم شما هم اون خانواده که باهاشون دعوا کردید نگران نباشید فقط سعی کنید تهدید نکنید کسی رو خواهشا چون جدیدا خیلی از پرونده ها با این تهدیدات علیه طرف بی گناه میشه چون تو عصبانیت حرفی رو گفته سعی کنید هرچی گفتن یا میخوان رو انجام ندین و بزارید پرونده روال عادی خودشو بگذرونه
آره مشکل ما اینه چرا زن همسایه باید بیاد قاطی دعوای دوتا مرد بشه
الان الکی میگن اون مرد سبزی فروش هس واسه زن همسایه سبزی آورده بوده اونجا که دعوا کردن زن همسايه بیرون بوده بخاطر همین قاطی دعوا شده ولی دروغ میگن اونجا نبود