2777
2789
عنوان

شکایت کردن ازمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 144 پست

نمیشد خودت اون تیکه راه بری ؟، چقدر مشکل ایجادشده

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نیس بابا.نهایت دیه هست دیگه.من بودم بیشتر نگران این میبودم که ایا شوهرم کنترل خشم داره یا نه تا ...

کنترل خشم که آخه راه و بسته بود هرکی میومد به مرد میگف ماشینو بکش میگف نمیکشم بعدش یکی از همسایه ها کلید و گرف ماشینو کشید اونم به زور مرد معتاده

اونجا به قاضی بگین شوهرش مشت زده اینم جا خالی داده خورده به صورت زنش. بعد خودت قاضی هم بلده چطور ...

زن خودشو نزده که زن خودش هیچی نمیگف زن همسایه اومده بود قاطی شده بود 

کنترل خشم که آخه راه و بسته بود هرکی میومد به مرد میگف ماشینو بکش میگف نمیکشم بعدش یکی از همسایه ها ...

همسایه ها هم شاهد بودن؟  

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

اهاده حیثیت انجام بدین امروز یا از طریق پلیس کلانتری هرچه زودتر انجام بدین زودتر پرونده به نتیجه میر ...

شکایت کردیم ماهم نتیجه چی میشه به نظرتون میندازن زندان یا نه

نه اگه دفعه اول باشه زندان نمی اندازه فقط دیه هست 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

همسایه ها هم شاهد بودن؟

چرا بودن ولی نمیان شهادت بدن که چون همسایه اونم هستن بلخره

یکی میخواست بیاد شهادت بده اومد کلانتری امضا اینا کرد الان میگه پسرم نمیزاره بیام نمیدونم دیگه لغو کنن یا بگن باید بیای

نه آخه راهی نبود که شوهرم از کجا باید میرف کوچه بن بسته

میکم اگر کوچه خوتون بود، همسرت همون سر کوچه نگه می‌داشت خودت یک تیکه راه میرفتی

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

باید دیه پرداخت کنید هم شما هم اون خانواده که باهاشون دعوا کردید نگران نباشید فقط سعی کنید تهدید نکنید کسی رو خواهشا چون جدیدا خیلی از پرونده ها با این تهدیدات علیه طرف بی گناه میشه چون تو عصبانیت حرفی رو گفته سعی کنید هرچی گفتن یا میخوان رو انجام ندین و بزارید پرونده روال عادی خودشو بگذرونه

مهندس 

یا خدا. الان اون زنه شکایت کرده؟

آره مشکل ما اینه چرا زن همسایه باید بیاد قاطی دعوای دوتا مرد بشه 

الان الکی میگن اون مرد سبزی فروش هس واسه زن همسایه سبزی آورده بوده اونجا که دعوا کردن زن همسايه بیرون بوده بخاطر همین قاطی دعوا شده ولی دروغ میگن اونجا نبود