2777
2789

رفت و امد فامیلی نداریم چندساله تک بچه ام هستم

دانشگاه نمیرم فعلا اصلا نمیشه با ادما ارتباط بگیرم ازشون ناراحت میشم زود چون حس میکنم اونجوری که من اهمیت میدم نمیدن اهمیت، دوستیم ندارم ینی تلاش میکنم ولی سینگالای عجیب میدن گاهی خوبن گاهی بد خیلی عجیبن کلا از نظرم

خیلی افسردگی گرفتم اصلا خیلی حالم بده مدت هاست با هیچکس به غیر خانوادم حرف نزدم حس میکنم واقعی نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه در توانته ی کلاس حوری ای چیزی برو مث زبان یا هر چی ک دوس داری خودتو سرگرم کن شاید ی دوست خوبی پیدا کنی یا اصن خودت تنها برو بیرون برای خودت وقت بزار حتما ی دوست پیدا کن برای خودت بالاخره بین این همه ادم ی دوست خوب پیدا میشه اگه میتونی برو باشگاه در کل فعالیت داشته باش

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

یکی از دلایلی که از تک فرزندی میترسم

من خودم تقریبا با هیشکی جز خانوادم و خواهر برادر ارتباط ندارم

اهل رفت و آمد زیادی هم نیستم

میگم اگه دخترم تنها موند و اونم مثل من ارتباط اش خوب نبود و دوستی نداشت چی!

تنها میمونه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
یکی از دلایلی که از تک فرزندی میترسم من خودم تقریبا با هیشکی جز خانوادم و خواهر برادر ارتباط ندارم ا ...

اره خیلی بده اصلا حتی اگه دوستای زیادیم داشته باشه بازم خانوادش خیلی کوچیک میشن و حس خوبی نیست واقعا من متنفرم از تک فرزندی

توقع زیادی از آدما داری شاید که زود ناراحت میشی

توقع زیاد نداشته باش آدما هرکدوم زندگی خودشون رو دارن دغدغه خودشون رو دارن و اینکه اگر روزی ینفر حتی پرخاشگر بود به این فکر کن که شاید اون آدم داره با مشکل بزرگی دست و پنجه نرم میکنه که اینجوری شده و اکثرا هم بخاطر فشار زندگی همینن

همه آدمایی که میان تو زندگی ما برا ی مدت هستن و بعد میرن اونا فقط میان که تو ی مدت رو باهاشون حالت خوب باشه و هیچکس موندگار نیست توی زندگی بقیه

همیشه نیاز نیست با آدما صمیمی باشی

سعی کن از زندگیت لذت ببری و با خودت حال کنی تو بدون دوست صمیمی و یا پارتنر هم یه آدم کاملی و زندگی خودت رو داری برا پیشرفت خودت تلاش کن علاقت رو دنبال کن و شاد باش

اره خیلی بده اصلا حتی اگه دوستای زیادیم داشته باشه بازم خانوادش خیلی کوچیک میشن و حس خوبی نیست واقعا ...

امیدارم همه شرایط اینو داشته باشن که بتونن دوتا بچه داشته باشن..

پدر و مادرت جوون نیستن برای بچه دوم ؟

تو هم تلاشتو بکن درس بخون شاغل که شدی خیلی وقتت پر میشه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
امیدارم همه شرایط اینو داشته باشن که بتونن دوتا بچه داشته باشن..پدر و مادرت جوون نیستن برای بچه دوم ...

دقیقا

نه ندارن ولی اخه حتی الانم میوردن جای بچه خودم میشد درک نمیکردیم همو

ممنون عزیزم اره امیدوارم همین بشه فقط بعضی اخر هفته ها سرمو از کتاب میارم بیرون میبینم هیچکس نیست حتی حرف بزنیم یا بریم یجایی افسردگی میگیرم باز