2777
2789

۲ سال و دو ماهشه دخترم

کلا از دیروز بهش شیر نمیدم فقط چون شنیدم که تا سه شب خقشه که شیر بخوره خوابش سنگین سنگین که شد یبار بهش شیر دادم دیشب و امشب نمیدونم کارم درسته یا نه شما اطلاعی دارید ؟ چون قصد دارم فقط فردا شبم تو خواب شیرش بدم دیگه تموم

بعدم اینکه خیلی خیلی بد غذا شده هیچی نمیخوره همه جور خوراکی و چند مدل غذا درست کردم از دیروز تا الان حتی سوپری چندبار بردمش هرچی دوس داره ببینه برداره ولی نمیخوره و هیچی بر نمیداره فقط یدونه تخم مرغ امروز خورد دوتا قاشق برنج سفید و  یکم پفیلا دیگه هیچی هیچی 

دارم دق میکنم دیگه شما نظری یا راهنمایی ندارید در خصوص غذا خوردن و شیر دادن بهش بهم بگید

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز شیر شب میخوره!؟

قبل از یک سالگی باید قطعش میکردی

و بیشتر روی غذاها تمرکز میکردی

بخاطر همینه که بدغذا شده

طبق اصول بچه‌داری پیش برین نه به دلخواه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عیب ندارع طبیعیه چون از شیر گرفتی سخته واسش غذا خوردن و عادت کرده به شیر. یا دکتر مشورت کن

من قبلش با دکترش صحبت کردم همه اس اسرار و دعوا که زودتر این بچه رو باید از شیر میگرفتی و زودتر بگیر تا رو غذا بیوفته چون دخترمم خیلی خیلی کم وزنه الان ۲ سال و دو ماهشه ۱۱ کیلوعه البته اگه از دیروز تا الان چند گرمم کم نکرده باشه دیگه چیزی نگفته از طرفی منم گذاشتم تعطیلات از شیر بگیرمش که همه خونه ایم دکتر نیست الان

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
چرت گفته به بچه باید دو سال کامل شیر یدی

والا هر کسی یه نظری داره ختی هر دکتری هم نظر خودشو داره یه دکار میگه تا ۱۶ ماهگی یکی میگه تا ۱۸ یه دکتر دیگه هم میگه تا ۲

ولی نظر خودم تا ۲ سالگی بوده هم پسرم هم دخترم ولی دخترم بر عکس پسرم خیلی تا این سن مریضی کشیده مدام سرماخورده چندباری هم سر همین سرماخوردگی عفونت بستری شده و کلا ضعیفه وزن گیریشهک افتضاح و از طرفی هیچ جوره شیر نمیخورد فقط سینه منم قطع نکردم تا الان که خداقل اینجوری بهش شیر برسه