2777
2789

اگه تاپیک رو می‌بینید پست بذارید وقتتون رو زیاد نمیگیرم جواب سوالم رو هم همتون می‌دونید 

بپرس

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم قرص ها اگه یادته عوارضشون و اینکه الان حالت کاملا خوبه یا نه در مجموع مصرف قرص ها بهتر از عدم مص ...

من افسردگی حاد داشتم

کلی روانشناس روانپرشک رفتم

بهم قرصای ضدافسردگی مبدادن

بجای این ک حالم خوب شه

همش بی حال بودم خوابم میومد انرژی هیچ کاریو نداشتم افسردگیمم چندبرابر شد

وقتی قرصارو ترک کردم حالم خیلی بهتر شد

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

اسم قرص ها اگه یادته عوارضشون و اینکه الان حالت کاملا خوبه یا نه در مجموع مصرف قرص ها بهتر از عدم مص ...

یه مدت ریسپریدون و اسنترا خوردم خیلی عوارض داشتن خیلی یه مدت لووسر خوردم تنها عوارض کم کردن وزنم بود چون جلوی پرخوری عصبی و گرفت بعد اونم دکتر عوض کرد بهم فلوکستین داد اونم خوب بود.بنظرم دوتای اولی نخوردنش بهتر بود چون اسنترا که اصلا گفتنی نیس ریسپریدون هم هورمون هامو بهم زد.ولی لووسر و فلوکستین خوب بود

آسنترا ، نورترتیپلتین و اولانزاپین مصرف می‌کردم 

الان فقط آسنترا 

عوارض بدی تا حالا نگرفتم جز اولانزاپین که چاقم کرد 

الان بهترم 

تنها چیزی که توانست کمی بهترم کنه ورزش بود مخصوصا اگه جمعی باشه و بتونی شرکت کنی مثل کوهنوردی و اینا 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

سرترالین خوردم

فلوکستین

اس سیتالوپرام

فلوکسامین

نورتریپتلین

بی پریدین

ریسپریدون

ایمی پرامین

بوسپیرون 

الپرازولام

ولبان

از بین اینا همشون تقریبا اولش حالتای منگی گیجی افکار منفی شدید تر و بی قراری رو داشتم

اما بجز ولبان و فلوکسامین باقیشون یا روم اثر نکرد یا تحمل نداشتم و صبر نکردم اثر کنه چون بی قراری شدید داشتم صبرم خیلی کم شده بود

ولبان هم اوایلش خیلی بی قراری میداد ولی رفته رفته بدنم عادت کرد

ریسپریدون خیلی عجیب اذیتم میکرد سرم سنگین میشد انگار یه وزنه ۲۰۰ کیلویی روی سرمه اما خیلیا ریسپریدون کمکشون میکنه و خوبه براشون

آلپرازولام برای مشکلات خوابم مثل اینکه داده بود دکتر  که خودم خیلی نخوردم در حد یه هفته چون اعتیاد آوره

بوسپیرون هم چاقم کرد منم نخوردم هرچی هم دکتر گفت نخوردم با اینکه ناراحت هم شد الان میگم کاش میخوردم وسواسم اینقدر ریشه دار نمیشد

باقیشونم خیلی یادم نیست بیشتر عوارض اولیشون رو دیدم و ادامه ندادم چون خیلی حس ترس داشتم

ولبان و فلوکسامین برام خوب بود و ورزش

امیدوارم اگه حال روحیت خوب نیست هرچه زودتر دلت آروم شه 

سوالی در رابطه با پسوریازیس داشتید بپرسید :)

سرترالین خوردمفلوکستیناس سیتالوپرامفلوکسامیننورتریپتلینبی پریدینریسپریدونایمی پرامینبوسپیرون الپرازو ...

من میترسم‌بخورم معتاد بشم یا حافظه و واکنشم مختل بشه 

میترسم شروع کنم مصرف رو 

لیتیوم و آلوینتا داد به خواسته خودم چون میخواستم قرص قوی بنویسه مثلا

من میترسم‌بخورم معتاد بشم یا حافظه و واکنشم مختل بشه میترسم شروع کنم مصرف رو لیتیوم و آلوینتا داد به ...

وایسا ببینم خب ونلافاکسین که مهار کننده بازجذب سروتونین هست اعتیاد آور نیست اما لیتیوم اسمشو شنیدم بزا ببینم اعتیاد جریانش چیه

البته وقتی زیر نظر دکتری این فکارو بزار کنار بگو جهنم میخورم یا خوب میشم یا نمیشم داروم عوض میشه نهایتش

بعد دارو که میگیری باید یمدت بخوری بی قراری نکنی 

اگه هم دیدی خیلی بهت فشار میاد نمیخوای استفاده کنی باز به دکترت بگو در هر صورت با دکترت مشورت کن و بهش اعتماد کن اگه دکتر  خوبیه

من میترسم‌بخورم معتاد بشم یا حافظه و واکنشم مختل بشه میترسم شروع کنم مصرف رو لیتیوم و آلوینتا داد به ...

سیسی لیتیوم ندیدم جایی نوشته باشه اعتیاد اوره برای ثبات خلقی داده دکترت

مغزت هم اگه مختل شد 

یه مدت کمی مثل دو هفته میشه کم کم با بدنت سازگار میشه داروهای اعصاب اگه دور از جونت دو هفته یکم منگول شدی نترس

لامصب داروهای اعصاب باید چند تاشو دکتر بده تا بالاخره یکیش بهت بسازه 

هرکاری میکنی با دکترت در ارتباط باش درباره دارو ها