2777
2789
عنوان

تصادف کردیم

113 بازدید | 12 پست

اومدیم بیرون با خالم و دخترخالم اصرار من بود که بریم دور بزنیم.. بعد یهو خیلی گاز داد به ماشین دنده عقب رفت رفت توی جدول 

الان مامانم میگه تقصیر توعه تو گفتی بریم بیرون😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترخالم اصلا یهو جو گرفتش تو صف بنزین بودیم اومد دنده عقب بگیره گفت نمیخوام اصلا بنزین بزنم یهو رفت ...

خوب همون راننده مقصره دیگه به شما ربطی نداره مادرها همیشه حق رو میدن به بچه های خواهر و برادرشون ، بی خیال 

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
نمیدونم😐بعد حرف این شد که اول ماهه و فلان من قرار بود جایی برم گفتم کی برم گفت فعلا زر نزن تو:/

بیخیال اونا ناراحت بودن دنبال یکی بودن مقصر بدوننش

🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

دخترخالم اصلا یهو جو گرفتش تو صف بنزین بودیم اومد دنده عقب بگیره گفت نمیخوام اصلا بنزین بزنم یهو رفت ...

میخواست چشاشو باز کنه تو چیکار کنی

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

بیخیال اونا ناراحت بودن دنبال یکی بودن مقصر بدوننش

اخه ربطی نداره از غروب هی گفتیم بریم بیرون گفتن نه من یهو گفتم خب پاشید بریم دیگه برم لباس بپوشم گفتن برو

دیگه من که یهو عین چی پامو نزاشتم رو گاز

قبلا هم سر همین زیاد گاز دادن سابقه تصادف داشته که بره تو دیوار اون موقع مگه من بودم!